2024.07.27.

Komoly skalpot gyűjtött a Nógrádmegyer

Vizsláson ért el szép diadalt a nagy meglepetést szerző csapat.

Múlt szombaton a Nógrádmegyert fogadta a Vizslást a vármegyei legalacsonyabb osztály Keleti-csoportjának tizenhatodik körében. Bár toronymagas favoritként tekinthettünk a táblázaton jóval előrébb lévő házigazdákra, a pályán nem domborodott ki ez a várakozás. Méltó riválisnak bizonyultak a látogatók, akik nagy szívvel tették a dolgukat, és éppen a szünet előtt előnybe is tudtak kerülni, Berki Máté révén. A második felvonásban igyekeztek a házigazdák, de mindhiába. ez nem az ő napjuk volt. A hajában Ökrös Patrik is betalált, kialakítva a végeredményt. Kalapemelést érdemlő diadalt elérve, kettő nullra győztek a papírformára rácáfoló ‘megyeriek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Vizslási SE-Nógrádmegyer BSE 0-2 (0-1)

Vezette: Ordasi I. P. (Homoki G.)

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Elek, Pintér (Szalai, 73.), Kruppa – Mező (Rostás R., 46.), Oláh Z. (Bari, 66.), Ország, Oláh Á. (Palkovics, 66.) – Bata (Karvaj, 66.), Kisbali (Radics A., 77.). Edző: Dancsok Roland.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics R., Buzás (Gáspár, 60.), Kardos (Oláh N., 79.), Ökrös M. – Ökrös Sz., Rácz R., Kis G., Botos A. (Rácz A., 74.) – Ökrös P., Berki M. Edző: Ökrös István.

Sárga lap: Kruppa, ill. Ökrös M.

Piros lap: Rostás R. (94., Vizslási SE)

Gól: Berki M. (45.), Ökrös P. (86.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Dancsok Roland: – Az eredmény tükrözi a heti hozzáállást! Gratulálok a Nógrádmegyer csapatának! Mi megyünk tovább!

Ökrös István: Egy jó erőkből álló csapat ellen és végre korrekt játékvezetői irányítás mellett játszhattuk le a mérkőzést. Jól kezdtünk az elején, de a huszonötödik perctől magunkra húztuk az ellenfelet és nagy nyomás alatt voltunk. A Vizslás feltolta a játékát, ezt viszont jól ki tudtuk használni az utolsó percben, és egy gyors kontra után vezetéssel tudtunk a szünetre vonulni. A második félidőben összeszedetten játszottunk. Mindenki jól végezte a feladatát és sikerült több helyzetet is kialakítani, amiből még egy gólt szereztünk. Sportszerű, hajtós meccs volt. Sok sikert kívánok a Vizslásnak! A játékosaim teljesítményével elégedett vagyok és ezt a mentalitást várom el a következő meccseken is!

A bajnokság aktuális állása: