2024.05.29.

Otthon javított a Mátraverebély

Ezúttal nem tudott meglepetést elérni a Balassagyarmati SC.

Múlt szombaton a Balassagyarmati SC-t fogadta a Mátraverebély a vármegyei második vonal huszonegyedik körében. Az első félidőben csordogált a meccs. Meddő fölényben voltak a hazaiak, amivel nem tudtak mit kezdeni. Már a kétharmadánál járt a mérkőzés, amikor egy szerencsés góllal megszerezték a vezetést a házigazdák. Kelemen talált be. A hajrához érve Molnár is mattolni tudta az ellenfelet. Végül kettő nullra nyertek a ‘verebélyiek.

Megyei II. osztály, 17. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Balassagyarmati SC 2-0 (0-0)

Vezette: Menczel J. (Reviczki J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Szabó S., Végh, Kiss D. – Sáfrány – Csohány, Kelemen, Balázs Á. (Kovács Zs., 87.), Nyerges (Pál-Balázs, 72.) – Molnár K. (Oláh G., 87.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Balassagyarmati SC: Molnár P. – Varga K., Csókási, Lőrik, Kalász (Buzás, 80.) – Pifka (Vas, 58.), Kovács I. (Csábi B., 62.), Rodák, Major – Csábi T., Kovács A. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Gól: Kelemen (60.), Molnár K. (81.)

Jók: senki, ill. senki

Pál-Balázs Tamás: – A mérkőzésről két pozitívumot tudok elmondani. Az egyik, hogy nem sérült meg senki, a másik, hogy szereztünk három pontot. Sajnos az egész meccsen enerváltan és rengeteg hibával játszottunk. Szerencsére a második félidőben találtunk két gólt és meg tudtuk nyerni a találkozót, köszönhetően annak, hogy ellenfelünk sem jelentett veszélyt a kapunkra. A ‘gyarmatiaknak további sok sikert kívánok, mi pedig remélhetőleg nem fogunk tudni ennél rosszabbul játszani a folytatásban!

Babcsán Tibor: Két egyforma képességű csapat találkozott. A szerencsésebb nyert. Az első gólnál a lelkes fiatal védő belevetődött a labdába, ami szerencsétlenül pördült a kapu felé. A kapusunk azt hitte, hogy fölé megy, de nem! A futballpálya nem a hit temploma. A második kapott gólunknál az ifistakorú játékosunk összekeverte a színeket, és az ötösön az ellenfélhez passzolt, aki „köszönte” és a kapu üres részébe passzolta a labdát. Ennek ellenére fiataljainak tehetségesek, előttük a jövő. A sportszerű hazai csapatnak sok sikert kívánunk a bajnokságban!

A bajnokság aktuális állása: