2024.05.29.

Könnyedén győzött a Mátramindszent

Nem termett babér a Mihálygergének.

Múlt szombaton Mihálygergén tette tiszteletét a Mátramindszent a vármegyei második vonal tizenhetedik fordulójában. Remekül kezdtek a házigazdák, helyzetek mellett pedig egyszer be is találtak, Bangó büntetőből vette be a kaput. Lassacskán feleszméltek a látogatók, akik három góllal válaszoltak az első félidő derekáig. Ekkor sem adták föl a hazaiak, de már sehogy sem tudtak eredményesek lenni. A második etap feléig nyílt volt a meccs, mígnem egyre simábbá vált a csörte. A triplázó Ráczon kívül Jakab duplázott, a vendégek játékos-edzője, illetve Budai Lajos pedig egy-egy alkalommal rezgette meg a hálót. Végül sima, hét egyes sikert könyveltek el a ‘mindszentiek.

Megyei II. osztály, 17. forduló:

Mihálygerge SE-Mátramindszent SE 1-7 (1-3)

Vezette: Varga P. B. (Szász K.)

Mihálygerge SE: Bíró – Futó, Kovács B., Langa (Puszta, 74.), Babka – Ruzsinszki, Szukán (Dienes, 57.), Nyerges, Oláh T. – Spala (Baranyi, 76.), Bangó R. Játékos-edző: Langa Attila.

Mátramindszent SE: Illefalvi – Szűcs (Boros, 64.), Kun, Gál, Orosz – Kovács M. (Zsákai, 46.), Kiss P., Jakab (Berki A., 67.), Budai K. – Rácz M., Budai L. Játékos-edző: Berki Aladár.

Sárga lap: Bangó R., Ruzsinszki, ill. Berki A., Kovács M.

Gól: Bangó R. (6.), ill. Rácz M. (16., 20., 84.), Jakab (22., 66.), Berki A. (86.), Budai L. (89.)

Jók: Futó, Nyerges, Babka, ill. az egész csapat

Langa Attila: – Jól kezdtük a meccset a sok hiányzónk ellenére, de a vezetésünk után ellenfelünk megfordította az eredményt. A fordulás után akár gólokkal is vezethettünk volna, de a ziccereinket nem tudtuk gólra váltani, így esélyt sem hagytunk magunknak a pontszerzésre, viszont mindenki kapott játéklehetőséget. Gratulálok az ellenfélnek, mi pedig próbálunk újra a pontszerzéshez vezető útra lépni.

Berki Aladár: Ismételten nehezen indult ez a mérkőzés is. Az első tizenöt percben a kapusunkon kívül mindenki bennmaradt az öltözőben! De asztán szép lassan felébredt az egész csapat és nagyszerű támadások végén, szép gólokat szereztünk. Még ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk! Mindenki kivétel nélkül nagyon jól teljesített! Szeretnék további sokk sikert kívánni a Mihálygerge csapatának! Mi pedig készülünk a következő megmérettetésre, ami nagyon nehéz lesz!

A bajnokság aktuális állása: