2024.06.23.

Két vállra fektette a Szécsény a Vizslást

Nagy csatában kapott ki a vármegyei másodosztály éllovasa.

Szombaton Balassagyarmaton találkozott felkészülési mérkőzésen a vármegyei első osztályú Szécsény és az egy szinttel lejjebb éllovas Vizslás. Tőzsér Zsolt együttese már a szünetre is előnnyel vonulhatott, végül pedig nagy küzdelemben, három kettes sikerre tettek szert a szécsényiek.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Vizslás SE 3-2 (2-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Urbán – Komár, Juhász, Rácz R., Molnár – Pozsár, Szokács – Kovács S., Oláh Á., Bene – Holman. Cserék: Nánási, Gombár, Miklós G. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Vizslás SE: Kárász (Kotroczó) – Oláh F. (Szakos), Miklós M., Sólyom (Körmöczi D.), Bozó (Palkovics) – Tóth M., Babka (Oláh Z.) – Stark (Bata Gergő), Bata Gábor, Novák – Kovács E. (Zsákai). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Gól: Oláh Á., Gombár, Kovács S., ill. Bata Gábor (2)

Tőzsér Zsolt:Hideg időben, a mérkőzés jól szolgálta a felkészülést. Egy olyan csapatot sikerült megverni, ami a vármegyei egyben is jó képességűnek számítana. Sokat nem kell levonni tanulságként, maximum annyit, hogy erőben kezdünk előrelépni. 

Bujtár Tamás:Hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl, ahol úgy gondolom, hatvan percig jól játszottunk. Erre lehet építkezni folyamatosan. Sokat volt nálunk a labda és mi irányítottuk a meccset, de a kapu előtti lehetőségeknél rossz döntéseket hoztunk, hibáinkat pedig az ellenfél remekül használta ki. A szécsényi csapatnak és „Bacsonak” is sok sikert kívánok a tavaszi szezonra!