2024.06.18.

Bajnoki ellenfelet gyűrt le a Diósjenő

Sokgólos edzőmérkőzésen maradt alul a Berkenye.

Szombaton gyakorló mérkőzésen futott össze két vármegyei egyes csapat, a Diósjenő a Berkenyét fogadta. Az egy egyes állással lepergő első félidő után a második felvonásban még nyíltabbá vált az edzőmeccs, végül pedig négy hármas sikerre tettek szert a házigazdák. Lami István és Dávid Máté is duplázott.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Berkenye SE 4-3 (1-1)

Diósjenő SE: Tóth R. – Varga N., Pincze, Pálinkás, Haljárszki – Balga, Makkai – Dávid M., Monostori A., Sebők (Krajcsek) – Lami. Játékos-edző: Bőgér Dávid.

Berkenye SE: Maruszki – Fogarasi, Földvári D., Földvári Sz., Keresztes M. (Schlenk) – Hesz, Rusvay (Illés), Gombos, Varga – Selmeci (Farkas), Less. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Lami (2), Dávid M. (2), ill. Rusvay, Gombos, Less

Bőgér Dávid:Orkán erejű szélben játszottuk le felkészülési mérkőzésünket. Sok volt a hiányzónk. Futás szempontjából megvagyunk elégedve a maival, de a játék kritikán aluli volt. Nyilván ilyen időben nehéz volt mindkét csapatnak játszani, de ennél jóval többet vártunk. Nem tetszett! Rengeteg hibát vétettünk. Sok labdát eladtunk és az első félidőben sok helyzetet elszórakoztunk. Lehet, azt hittük, hogy ez egy sörmeccs. A négy rúgott gólunk szépre sikeredett, és ami még pozitívum, hogy Pálinkás Martin kiváló játékkal tért vissza hozzánk. Köszönjük a berkenyei barátainknak, hogy segítettek a felkészülésünkben!

Rusvay Gergely:Első edzőmeccsnek kiváló volt, igaz, a viharos szél néha irreálissá tette a játékot. Az első félidőben vezetést tudtunk szerezni, de egy egyéni hibából egyenlített a Diósjenő. A második félidőben elhúztak kettővel, de feljebb toltuk a védekezést és sikerült egyenlíteni szép gólokkal. A meccset egy távoli jól eltalált bomba döntötte el, amire mi már csak egy kapufával tudtunk válaszolni. Három fiatal érkezett hozzánk Bánkról a mai meccsre, kettő az U19-es Dalnokiból, egy pedig az első csapatból. Mindhárman jó benyomást tettek rám. Sok volt a hiányzó mindkét oldalon, de elsőre egész jó kis meccs volt. Az egyéni hibainkat az ellenfél minőségi játékosai könyörtelenül kihasználták, de inkább döntetlenszagú volt a meccs. Sok sikert „Bőgiéknek” a továbbiakban, köszönjük a lehetőséget!