2024.06.24.

Sikeres edzőmeccsel indította az évet a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Ez évi első fellépésén az Építőket múlta felül a vármegyei élvonal listavezetője.

Szombaton a salgótarjáni Tóstrandi Sporttelepen futott össze edzőmérkőzésen két vármegyei egyes alakulat, az Építők a bajnokságot vezető Karancslapujtővel hangolt. Az éllovas már a pihenőre is lépésfórban ment, a lefújáskor pedig öt kettes győzelmet jegyezhetett fel Szabó Gábor legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Építők KC-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 2-5 (0-2)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep.

Építők KC: Kaszás – Csatlós D., Szabó J., Ökrös, Tőzsér – Jakab – Budveszel Benett, Német, Gyetvai, Baranyi – Domán. Cserék: Menczel, Palotai D. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Sulcz, Sándor A., Jeney, Tóth O. – Bonivárt – Kecskés, Horváth T., Szeles – Katona, Pál G. Cserék: Oláh D., Rátóti. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Gól: Budveszel Benett (2), ill. Katona, Kecskés, Szeles, Pál G., Horváth T.

Csatlós Tamás:Nagyon kevesen voltunk, több hiányzónk volt. A héten sok volt a futás, ami benne is volt a lábakban, de ez így jó ilyenkor. A célunk az volt, hogy fáradjunk el, ami sikerült is. Amúgy egy jó iramú meccs volt, szerintem mindkét csapatnak jól szolgálta a felkészülését!

Szabó Gábor:Jó csapat az Építők, éppen ezért a mai mérkőzés a felkészülés jelen periódusában tökéletes volt, mind iramban, mind hozzáállásban. Sok pozitívum volt, a hibákat javítjuk.