2024.05.22.

Ismét pontokat tudott gyűjteni a Berkenye

Szécsényben örülhetett Rusvay Gergely együttese.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1. forduló:

Szécsény VSE-Berkenye SE 1-2 (0-1)

Szécsény, 100 néző. Vezette: Kiss D. (Gecse Z., Bangó R.)

Szécsény VSE: Csampa – Pozsár, Rácz, Molnár Gy., Szokács – Juhász I. (Velki, 82.), Kántor, Bene (Lőrik, 58.) – Kovács S., Holman (Szmolnik, 68.), Oláh Á. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Berkenye SE: Maruszki – Fogarasi, Földvári D., Keresztes, Gyenes – Selmeci Á., Rusvay, Less, Selmeci T. – Greff, Fábri (Schlenk, 85.). Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Juhász I., Rácz R., Oláh Á.

Gól.: Lőrik (87.), ill. Selmeci T. (19.), Rusvay (57.)

Jók: Csampa, ill. az egész csapat

Tőzsér Zsolt: – Ahogy múlt héten is lenyilatkoztam, rúgott gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. A játékosok helyett én már nem fejelhetem be vagy rúghatom be a helyzeteket. Az első félidőben öt százszázalékos ziccert puskáztunk el és sajnos ennek ez a következménye. A labdarúgás örök törvénye, hogy ha nem rúgod be a helyzeteidet, akkor az ellenfél ezt megbünteti, ez történt most is. A mezőny legjobbja a kapusunk, Csampa Martin volt, aki védéseivel meccsben tartott minket. Gratulálok a teljesítményéhez, nem ennek az osztálynak a szintjén védett.

Rusvay Gergely: – Nehéz meccsre számítottam, és ez be is bizonyosodott, főleg úgy, hogy sérülések és betegségek miatt csak tizenketten érkeztünk a mérkőzésre. Ennek ellenére nagyon szervezetten és óriási lelkesedéssel játszott a csapat. Kettő null után kivégezhettük volna az ellenfelünket, de a ziccerek kimaradtak, így a vége meleg lett. Hatalmas gratuláció a csapatnak, mert szívvel lélekkel küzdöttek! Sok sikert a Szécsénynek!

Az aktuális állás: