2024.05.29.

Tartja jó formáját a Diósjenő

Ezúttal a Bátonyterenyével bántak el a házigazdák.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1. forduló:

Diósjenő SE-Bátonyterenyei TC 5-2 (2-0)

Diósjenő, 100 néző. Vezette: Dobsonyi L. (Pálinkás S., Soós-Valenta B.)

Diósjenő SE: Tóth R. – Haljárszki, Pincze D., Varga M., Varga N. (Bregócs, 84.) – Pikács (Sebők, 73.), Pálinkás (Krajcsek, 79.), Balga L. – Monostori A. (Szabó L., 61.), Bőgér D., Lami I. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Kiss B., Berki Sz., Zsákai (Simó, 20.), Kovács D. – Lenkei, Sárközi (Pál-Balázs, 31.), Gazdag, Almási – Myszor, Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Pikács, Balga L., Haljárszki, ill. Kovács D., Bocsi, Berki Sz., Almási

Gól.: Monostori A. (16., 47.), Lami I. (18., 55., 89.), ill. Gazdag (75.), Bocsi (81.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bőgér Dávid: – A mai napon végre jó játékot hoztunk és egy viszonylag sima győzelemnek örülhettünk. Gyönyörű gólokat szereztünk. A szezonban először végre parádés volt a helyzetkihasználásunk. A csapat minden játékosa dicséretet érdemel. Lami Pistinek külön gratulálunk a mesterhármasához. Ketten Monostori Albival eldöntötték a három pont sorsát. A bátonyi csapatnak további sok sikert, Sárközi Tamásnak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!

Forgó Péter: – Sajnos az ezer sebből vérző csapatunk tovább gyengült, Sárközi Tamás “Veso” súlyos sérülést szenvedett, így a szezonban már nem tud játszani.  Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást, és bár még most nem érzi úgy, de semmiképpen nem szabad, hogy így legyen vége egy karriernek! Várjuk vissza egy olyan búcsúra, ami méltó egy ilyen játékoshoz! A meccsről annyit, gyengén játszottunk, két sérülés miatt már az első félidőben változtatni kellett az eredeti elképzeléseinken, ezután cserejátékos nélkül maradtunk, sajnos az eredmény reális. A hétvégére egyelőre nem látom, hogy ki tudnánk állni…

Az aktuális állás: