2024.05.29.

Magabiztosan nyert a Mohora

Otthon öltött magára zakót a Pásztó.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1. forduló:

Pásztói SK-Unicum FC Mohora 2-5 (1-3)

Pásztó, 200 néző. Vezette: Kis Zs. (Homoki G., Kis G. Zs.)

Pásztói SK: Kresák – Hegedűs, Kotasz (Hranek, 63.), Lipták, Békési – Percze (Molnár M., 41.), Kelemen – Jánosik (Csépe I., 46.), Tari, Dinka – Szőllősi. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Telek, Káposzta, Lavkó – Bartal, Vandornyik – Hugyecz M. (Rados, 54.), Széles G., Strihó (Klinger, 59.) – Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Hegedűs D., Kotasz E., Csépe I., Molnár M., Dinka, ill. Vandornyik, Szita, Káposzta, Telek

Piros lap: Baranyi (87., Unicum FC Mohora)

Gól.: Szőllősi (39.), Csépe I. (78.), ill. Szita (22., 34., 89.), Pistyúr D. (36.), Telek (71.)

Jók: Kelemen, Szőllősi, ill. Szita (a mezőny legjobbja), az egész csapat

 

Smelkó Károly:Nem l kezdődött a meccs, bemelegítésnél jelezte Almási Laci, hogy nem tudja vállalni a játékot. Aztán Perczét is le kellett cserélnem a múlt heti sérülése miatt. Nagyon sok hibával játszottunk, a vendégek pedig kiválóan futballoztak. Tálcán kínáltuk a Mohorának a helyzeteket, akik ezt meg is büntették. Szita Bence és a magas belsővédő az osztály szintje fölött vannak játéktudásban, és a többi játékosuk is motiváltan focizott. Így csak gratulálni tudok az ellenfélnek! Mi pedig próbálunk a hátralévő öt meccsen javítani. Arra azonban nagyon kíváncsi vagyok, hogy a múlt héten és előtte miért tudtunk fegyelmezetten játszani, most meg, mintha a pályán sem lettünk volna! Egy biztos, akik pályára kerülnek, azoknak kell bizonyítani, hogy igenis ebbe az osztályba valók, ha pedig ez nem megy, azon mindenkinek el kell gondolkodni! Játékosnak, edzőnek, vezetőnek! Gratulálok a Mohorának a győzelemhez!

Baranyi Tibor: – Sikerült nagyon hamar háromgólos vezetést szereznünk. Nagyon rég láttam a csapatot ilyen jól játszani. Igazából azt mondom, majdnem hiba nélkül hozták le az első félidőt. Egy-két megingásunk volt, amikor az ellenfél tudott szépíteni. Megint nem tudok sajnos elmenni amellett a (kis)stílű játékvezetés mellett, amit ma kaptunk. Ennek a (kis)stílű játékvezetésnek ki is fejtem az okait. Ami az ellenfél részéről büntetőt és tizenegyest ért, nálunk nem. Mikor az én Szita Bencémet, szánt szándékkal, labda nélkül, hátulról levadászták! Utóbbit szó szerint mondom, mert nem labda irányuló mozdulat volt, mivel az ott sem volt. Mégis csak sárga lapot ért ez a szabálytalanság… Én pedig merek szólni, amiért engem kiállítanak… Erre tényleg nem tudok más szót használni, csak azt, hogy (kis)stílű. Ha úgy gondolják, hogy harcot fogunk csinálni ebből a dologból, tudom, hogy én húzom a rövidebbet! Nincs is ebből semmi probléma. Ha három hetente leszek kiállítva, akkor három hetente leszek, de akkor sem fogom engedni, hogy ezt műveljék a mohorai csapattal! Gratulálok a srácoknak, a pásztóiaknak pedig további sok sikert kívánok!

Az aktuális állás: