2024.05.29.

Otthon szerzett három pontot a Szendehely

Vereséggel kezdte a rájátszást a Héhalom.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1. forduló:

Szendehely FC-Héhalom SE 2-1 (1-1)

Szendehely, 100 néző. Vezette: Boda V. (Horváth S., Rácz D.)

Szendehely FC: Boda L. – Dancsó, Pápai, Németh D., Kovács K. – Balogh M. (Magos, 55.), Németh Á., Maczkó, Matolcsi – Kaszás (Szegvári, 75.), Kakuk. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Héhalom SE: Szilágyi – Kolarovszki (Varju, 78.), Abért, Nagy Á. (Gyuriska, 46.), Vasas (Baranyi A., 46.) – Tancsik, Nguyen, Fodor, Hajdu J. – Balog B. (Baranyi G., 78.), Gólya (Lakatos V., 46.). Vezetőedző: Berkes László.

Sárga lap: Baranyi A., Hajdu J.

Gól.: Kaszás (9.), Magos (83.), ill. Tancsik (30.)

Jók: Maczkó, Dancsó, Pápai, ill. Tancsik, Fodor, Szilágyi

Schwarcz Zoltán: – A Héhalom ellen a szokásos harcos, nehéz mérkőzésünket játszottuk. Sajnos a pályánk talaját az utóbbi idők esőzése kicsit megviselte, így megint nem a játék dominált. Az első félidőben ennek ellenére meg tudtuk szerezni a vezetést, de egy szabadrúgás után megpattanó labdából a vendégcsapat ki tudott egyenlíteni. A második félidőben az ellenfél edzője, már a szerdai kupameccsre készülve, úgy cserélt, hogy pihentetett pár játékost. Ez a második félidőben meg is látszott. Akkor már elég sok helyzetet dolgoztunk ki, amiket sajnos nagy részben el is hibáztunk, de szerencsére Magos Mátyás egy klasszis megoldással el tudta dönteni a három pontot a mi javunkra. A Héhalomnak sok sikert kívánok a kupamérkőzéshez! 

Berkes László: – Kicsit BL-ritmusban nyomjuk mostanában, és meglátszott a csapat mentalitásán, illetve az öltözői hangulaton. Pici fáradtságot, fásultságot éreztem mindenkin. Szerdán még vár ránk egy kupamérkőzés, besűrűsödött ez az áprilisi hónap. Ettől függetlenül azt gondolom, nagyon sok munkát tettek a meccsbe a fiúk. A pálya adottságai sajnos nem adtak lehetőséget a szép játékra. Nagyon szétszakadt a mezőny. A rengeteg értelmetlen futás még jobban kijött a csapatok közötti erőnléti különbség. Azt gondolom, egy iksz lett volna igazságos eredmény. Bármi lehetett volna a vége. Nagyon kevés lehetőség adódott mindkét csapat előtt. Nekünk volt egy komoly ziccerünk, ami kimaradt, majd rá egy percre kihasználták ők a sajátjukat, ami eldöntötte a mérkőzés sorsát. Nem vagyok elkeseredve, sajnáltam a játékosokat, hogy ennyi meló után sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Nagyon nehéz, hogy gyakorlatilag lezársz egy bajnokságot, majd egy hét múlva el kell kezdened egy újat. Szerintem ez minden olyan meccsre rányomta a bélyegét, ahol ekkora tétje nincs ennek a rájátszásnak. A szünetben pihentettem pár játékost a szerdai kupamérkőzésre készülve. Egy egészséges rocátión megyünk keresztül itt a szezon végén. Picit előtérbe helyeztük a kupaszereplést. Hiszen jó esetben két találkozó választhat el minket egy kupagyőzelemtől. Természetesen tudjuk azt, hogy nagyon nehéz feladat vár ránk szerdán a Karancslapujtővel szemben. Ezért is próbáltam egy-két embert pihentetni. Gratulálok az ellenfélnek! Sportszerű mérkőzés volt, amilyennek szerintem lennie kell egy ilyen középső csoportban. 

Az aktuális állás: