2024.05.29.

Pontszerzéssel indította a felsőházat az Építők

Nem tudott nyerni a Bánk-DLA.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1. forduló:

Építők KC – Bánk-Dalnoki LA 1–1 (1–1)

Salgótarján, 150 néző. Vezette: Molnár L. (Szász K., Varga P. B.)

Építők KC: Kaszás – Jakab, Tőzsér, Ökrös, Szabó J. – Csatlós D., Földi – Domán, Budveszel Benett, Gyetvai – Budveszel Benjámin. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Sándor M., Hajdu, Frey, Kozma – Török, Bozzai (Rieger, 68.), Gyebnár, Haronisz (Bodnár, 79.) – Járvás (Királyházi, 66.), Kiss K. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Sárga lap: Domán, Budveszel Benett, Tőzsér, ill. Török, Haronisz

Gól.: Budveszel Benjámin (34.), ill. Sándor (8.)

Jók: Csatlós D., Szabó J., Jakab, Gyetvai, Budveszel Benjámin, Földi, ill. Borsi, Török, Sándor M.

Csatlós Tamás:Nagyon jó iramú meccset játszottunk! A vendégek egy szögletből gólt szereztek, ami nem volt benne a mérkőzésben. Sikerült egyenlíteni. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, a vendégeket helyzet nélkül tudtuk tartani végig. A kapusunk talán védés nélkül tudta le a találkozót! Sokat tettünk a győzelemért, ziccereket hibáztunk, kapufát rúgtunk, de nem bírtuk berúgni a győztesgólt. Gratulálok a srácoknak, jól és motiváltan játszottak!

Kárpáti Zoltán:Rendkívül alacsony színvonalú találkozón, ahol szinte végig a küzdelem dominált, szereztünk egy pontot, és nem elvesztettünk kettőt. Rossz felfogásban játszottunk, a párharcokat elveszítettük a második labdákat nem szedtük fel, rengeteg technikai hibát vétettünk, emiatt szinte semmilyen kombinatív játékunk nem volt. Ez pedig a pálya adottságai miatt komoly hátrányt jelentett számunkra, de abban is biztos vagyok, hogy innen nagyon kevés csapat fog győzelemmel távozni a rájátszásban. Jövő hétvégén nem lesz egyszerű dolga a ‘Lapújtőnek, mert kétszer egymás után nem tudunk ilyen gyengén játszani!

Az aktuális állás: