2024.05.22.

Remivel zárult az első két helyezett csatája

Nem bírt el egymással az Érsekvadkert és a Silver Tüzép-Karancslapujtő.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1. forduló:

Érsekvadkert SE-Silver Tüzép Karancslapujtő 1-1 (0-1)

Érsekvadkert, 250 néző. Vezette: Kovács M. (Csillik B. L., Istvanoszki A.)

Érsekvadkert SE: Flamich – Juhász M., Girán, Vasiljevic (Juhász Gy., 6.)(Sztraka, 80.), Mezey – Lukáts, Tóth Sz., Lanczkor, Büki – Kispéter, Orovecz. Vezetőedző: Nyikos József.

Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida – Romhányi (Banka D., 54.), Sándor A., Jeney, Gerhát K. (Oláh D., 83.) – Híves, Bonivárt – Horváth T. (Tóth P., 75.), Kecskés, Szeles – Pál G. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Sárga lap: Sztraka, Mezey, Kispéter, ill. Kecskés, Jeney, Pál G., Szeles, Bonivárt, Híves, Szabó G.

Gól.: Lanczkor (51.), ill. Sándor A. (18.)

Nyikos József: – Ez a bajnoki egy eléggé „light-os”, gyöngécske meccsnek indult. Nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, de ennek ellenére szerintem nekünk állt a zászló. Nem az első félidőben, mert ott bizony elkövettünk egy hibát és jogos büntetőhöz jutottak a vendégek. A szünet után azonban magasan a mi fölényünket hozta, de sajnos nem tudtuk megszerezni a második gólunkat, így kettő pontot benne hagytunk ebben a találkozóban. Úgy érzem, hogy ezzel a bajnokság eldőlt, de gratulálok az enyémeknek, mert akaratban a bajnokcsapat fölé tudtunk nőni. Minden dicséret megilleti a Karancslapujtőt is és sok sikert kívánok a hátralévő meccsekre!

Szabó Gábor: – Meccs előtt aláírtam volna a döntetlent és örültem is volna neki és a lefújás után is nagyon boldog vagyok. Az első negyvenöt percben még úgy, ahogy jól játszottunk, de a második játékrészben el sem jutottunk a kapuig. Ebben az időszakban az történt a pályán, amit az Érsekvadkert akart, és már csak az volt a célunk, hogy az egy pontot megtartsuk, ami szerencsére sikerült is. Isten most fogta a kezünket, mert a végén egy hatalmas kapufát rúgtak a hazaiak. Gratulálok a ‘vadkerti együttesnek, mert jól futballoztak, lendületesek voltak, és mindent megtettek a sikerért. Az én csapatomat sem tudom elmarasztalni, ebben a meccsben ma nem volt több, abszolút kihoztuk belőle a maximumot. Van még pár meccs előttünk, ráadásul szerdán a kupában is érdekeltek vagyunk, meglátjuk, hogy ezt miképpen tudjuk megvalósítani. A tizenegy pontos előnyünk megmaradt, mert a riválisaink is döntetlenre végeztek, így mondhatni, ez egy tökéletes nap volt a számunkra.

Az aktuális állás: