2024.06.23.

Megharcolt a pontokért a Pásztó

Zárásképpen a Szendehelyt gyűrték le a házigazdák.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 6. forduló:

Pásztó SK-Szendehely FC 3-2 (1-1)

Pásztó, 100 néző. Vezette: Kalmár P. (Elischer M., Pálunkás S.)

Pásztó SK: Kresák – Hegedűs, Almási, Kotasz, Kurcsik – Kelemen, Molnár M. (Hranek, 78.) – Percze, Csépe I. (Nagy Zs., 69.), Dinka – Ocsovszki (Békési, 64.). Megbízott játékos-edző: Csépe István.

Szendehely FC: Boda – Dancsó (Kaszás, 46.), Pápai (Magos, 55.), Németh D., Balogh – Wiedermann, Németh Á., Maczkó, Kovács K. – Kakuk (Szegvári, 62.), Matolcsi. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Sárga lap: Csépe I., Almási, Percze, Kelemen, ill. Kakuk, Maczkó, Szegvári

Gól: Kelemen (30., 49.), Ocsovszki (51.), ill. Matolcsi (24., 63.)

Jók: az egész csapat, ill. Matolcsi

Csépe István:Gratulálok a csapatnak a végjátékhoz! Fegyelmezetten és akarattal nyertük meg a mai meccset! Ismét nehéz volt a vége, de már lezárhattuk volna hamarabb. További sok sikert a Szendehelynek! Én meg köszönöm a csapatnak, hogy a nehéz időkben egyben maradtunk!

Schwarcz Zoltán: Egész héten alig tudtunk részt venni edzésen, mert sérülések, betegségek és egyéb problémák miatt kevesen voltak. Ez meg is látszódott a mérkőzésen nyújtott teljesítményünkön, ami elég közepesen gyengére sikerült. A cseréimet is sérülések és egyéb gondok miatt kellett meglépni. A vezetést még sikerült megszerezni, de a győzelmet mentálisan és fizikálisan jobban akaró hazai csapat fordítani tudott. Utána már csak a szépítés jött össze nekünk, így vereséggel zártuk a szezont. Gratulálunk az ellenfélnek!

Végeredmény: