2024.06.23.

Sima sikerrel fejezte be a szezont a Mohora

A Héhalom ellen gyűjtött pontokat Baranyi Tibor együttese.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 6. forduló:

Unicum FC Mohora-Héhalom SE 3-0 (1-0)

Mohora, 100 néző. Vezette: Kocsis J. (Szigetvári Zs., Juhász S.)

Unicum FC Mohora: Földi – Lavkó, Kotasz, Széles B., Telek – Pistyúr D., Hugyecz, Vandornyik, Strihó – Széles G., Klinger (Rados, 54.). Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Héhalom SE: Szilágyi – Kolarovszki (Varju, 42.), Tancsik, Abért (Molnár, 77.), Matusik – Fodor, Nguyen, Baranyi A., Hajdú – Balog, Berkes. Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Sárga lap: Széles, Földi, Kotasz, Káposzta, Hugyecz, ill. Balog

Gól: Vandornyik (36.), Strihó (73.), Pistyúr D. (86.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Baranyi Tibor:Egy remekül előkészített pályán, futballra csodálatos időben, minden adott volt egy jó szezon végi mérkőzéshez. Számunkra hatalmas tétje volt a meccsnek, mert tudtuk, ha a csoportunkban lévő másik találkozó úgy alakul, meg tudjuk szerezni a szerintem nagyon előkelő ötödik pozíciót. Úgy is mentünk neki a mérkőzésnek. Helyzetek tömkelegét sikerült elpuskáznunk, de így is úgy érzem, magabiztos sikert arattunk. Voltak periódusok, amikor egy-két bravúrt be kellett mutatnia a kapusunknak, de egy ilyen nyílt sisakos meccsen ez benne van. Maximálisan elégedett vagyok a srácokkal. Szerintem az egyetlen olyan csapat vagyunk, amely a rájátszásban nem szenvedett vereséget. A végére elkapták a fonalat a fiúk, nagyon büszke vagyok a társaságra! Ki szeretném emelni a Heves megyei játékvezetést, ami ismét osztályon felüli és parádés volt, majdnem hiba nélkül hozták le a találkozót, alázattal. Itt szeretném megköszönni minden olyan sportbarátnak, aki az egyesület munkáját támogatta! Köszönöm a szurkolóknak, ahogy a Nógrádifutballnak is az egész éves munkát! Jó pihenést kívánunk mindenkinek! 

Berkes László: Az elmúlt egy hónap nagyon megtépázta a csapatunkat, létszámban és mentálisan is. Az első félidő el is ment arra, hogy visszarázódjunk a valóságba. Sajnos egygólos hátrányba kerültünk, amit a második félidő elején próbáltunk egy agresszív letámadással esetleg kiegyenlíteni. Ebben az időszakban megvolt a mezőnyfölényünk, de egyébként a mérkőzés nyolcvan százalékát a Mohora uralta. Ez megjelent sajnos gólokban is. Örülök neki, hogy vége lett a bajnokságnak, mert már elindult egy sérüléshullám is. Ez a pihenő talán jót fog tenni. Nyáron arra készülünk, hogy a következő szezonban ennél valamivel jobban szerepeljünk. Emellett várjuk a kupaellenfelünket, és szeretnénk ott is egy minél jobb eredményt elérni. Gratulálok a hazaiaknak, sportszerűen és jól játszottak! Úgy vélem, igazságos volt az eredmény.

Végeredmény: