2024.06.23.

Idegenbeli remivel zárt a Szécsény

Nem tudott nyerni odahaza a Diósjenő.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 6. forduló:

Diósjenő SE-Szécsény VSE 1-1 (1-0)

Diósjenő, 100 néző. Vezette: Hegedűs M. (Péter Cs., Farkas P. A.)

Diósjenő SE: Tóth R. (Szántó, 82.) – Szabó L., Varga M., Makkai, Pikács (Bőgér Á., 81.) – Krajcsek, Pálinkás – Balga, Bőgér D., Varga N. – Lami (Sebők, 37.). Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.

Szécsény VSE: Urbán – Komár, Szokács, Miklós G., Nánási (Szép, 63.) – Gáspár, Bene – Holman, Oláh Á., Kántor – Szmolnik. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Pálinkás, ill. Nánási, Oláh Á.

Gól: Szabó L. (21.), ill. Szmolnik (57.)

Jók: Tóth R., Szabó L., Krajcsek, ill. Komár, Szmolnik, Oláh Á., Kántor

Bőgér Dávid:Az utolsó mérkőzésen egy kicsit enerváltak voltunk. Látszott, hogy számunkra nincs már tétje a meccsnek, de persze szerettünk volna megnyerni a találkozót. Harminc percig jól néztünk ki, de sajnos Lami megsérült, és ez meglátszódott a csapat teljesítményén. Őszintén megvallva, nem érdemeltünk győzelmet. Gratulálok a szécsényi csapatnak, mert nagyot küzdöttek. Köszönjük a szurkolóinknak az egész éves biztatást. Köszönjük a játékosoknak az éves munkájukat. Kellemes nyarat és Jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Tőzsér Zsolt: Igazságos döntetlen született. Kicsit közelebb álltunk a győzelemhez. Több ifista játékossal álltunk ki. Ezért is ért valamit ez az iksz.

Végeredmény: