2024.06.23.

Győzelemmel zárt a Berkenye

Bátonyterenyén szerzett sikerrel intett búcsút az idénynek Rusvay Gergely legénysége.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 6. forduló:

Bátonyterenyei TC-Berkenye SE 1-2 (0-1)

Bátonyterenye, 100 néző. Vezette: Varga F. (Szemesi Zs., Dombi D.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Lászlók (Bakos K., 51.), Almási, Kiss B., Kovács D. – Sasvári, Gazdag, Pál-Balázs (Simó, 36.), Pöstényi (Lenkei, 40.) – Myszor, Zámbó (Kanalas, 74.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Berkenye SE: Maruszki – Gyenes, Sági (Greff, 63.), Illés, Földvári D. – Keresztes, Rusvay (Selmeci Á., 16.), Rottek – Fogarasi, Selmeci T. (Debreczeni, 76.), Fábri (Schlenk, 94.). Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Sasvári, Kovács D., ill. Keresztes

Gól: Zámbó (63.), ill. Selmeci T. (34.), Fábri (48.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Forgó Péter:A legjobb ebben az, hogy vége van.. Gratulálok a Berkenyének!

Rusvay Gergely: Fontos mérkőzés volt számunkra, mert nem szerettük volna azt a szégyent megélni, hogy a Berkenye az utolsó helyen zár, így ha nem is volt itt mindenki, normális kerettel érkeztünk a riválisunkhoz. Nehéz meccs volt, de a helyzetek alapján megérdemeltük a győzelmet, mert szervezetten és fegyelmezetten játszottunk. Sok sikert a Bátonyterenyének! Mint edző, ez volt az utolsó meccsem Berkenyén, köszönöm a srácoknak ,hogy győzelemmel tudtam elbúcsúzni! German Józsi bácsinak is mindent köszönök, ritka jó ember! Remélem, sikerül olyan edzőt találni, aki meg tudja erősíteni a keretet, és újra olyan foci lesz Berkenyén, amire büszkék lehetünk!

Az aktuális állás: