2024.05.27.

A szünet után döntött a Pásztó

A találkozó kétharmadáig méltó ellenfélnek bizonyult a végül összeeső Bátonyterenye.

Szombaton Bátonyterenyén tette tiszteletét a Pásztó a vármegyei első osztály hatodik körében. A szünetig nem találtak egymáson fogást a felek, mindkét oldal próbálkozott, de egyik gárda sem tudta bevenni a kaput a kiegyenlített összecsapáson. Egy darabig a második felvonásban sem változott a játék képe, aztán Dinkának köszönhetően megtörték a jeget a látogatók. Kisvártatva a csereként beálló Nagy révén tovább nőtt a különbség, majd a szintén a kispadról szerepet kapó Hranek is eredményes tudott lenni. Még Tari lábában is volt egy gól, így végül sima, négy nullás győzelmet könyvelhettek el a mérkőzés utolsó szakaszára lendületbe jövő vendégek.

Vármegyei I. osztály, 6. forduló:

Bátonyterenyei TC-Pásztó SK 0-4 (0-0)

Bátonyterenye, 100 néző. Vezette: Urbán V. P. (Gecse Z., Horváth S.)

Bátonyterenyei TC: Kis B. – Simó, Balogh, Kiss B., Kovács D. (Berki Sz., 46.) – Zsákai, Bari (Varga A., 78.), Bakos (Sipkó, 83.), Sasvári (Pöstényi, 68.), Lenkei – Myszor. Vezetőedző: Lászlók János.

Pásztó SK: Krajecz – Tari, Almási. Lipták, Békési (Hranek, 72.) – Kelemen – Szőllősi (Nagy Zs., 62.), Csépe I. (Jánosik, 62.), Percze (Molnár B., 72.), Dinka (Kurcsik, 72.) – Hegedűs. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Lipták

Gól: Dinka (64.), Nagy Zs. (70.), Hranek (80.), Tari (82.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Lászlók János: – Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben egyéni hibákból eredő gólokat kaptunk. Sajnos ez megpecsételte a sorsunkat. Gratulálok a Pásztónak és további sok sikert kívánok! Készülünk a következő fordulóra. Reméljük, ott már szerencsésebbek leszünk.

Smelkó Károly: – Gyengén kezdtünk, de a második félidőben feljavultunk és megnyertük a meccset. Ez volt a cél, és ezt megcsináltuk! További sok sikert a BTC-nek!

A bajnokság aktuális állása: