2024.04.18.

Az utolsó pillanatban csikarta ki a sikert a Héhalom

A Diósjenőt gyűrték le az idényben először örvendő házigazdák. 

Szombaton Héhalomban járt a Diósjenő a vármegyei élvonal harmadik körében. Kiegyenlített mederben indult a mérkőzés, később pedig nem is igazán módosult ez a kép. Mindkét oldalon akadtak kisebb-nagyobb helyzetek, de azok kimaradtak, így gól nélkül fordultak a gárdák. Az idő előrehaladtával egyre inkább érezhető volt, egy találat mindent el fog dönteni. Már-már úgy nézet ki, remi lesz a csata vége, amikor a 93. percben a csereként beszálló Karmacsi eredményes tudott lenni, így egy nullás sikerhez segítette nagyot küzdő csapatát. Ráfért már ez a győzelem a házigazdákra, ebben az idényben először örülhetett Berkes László legénysége.

Vármegyei I. osztály, 3. forduló:

Héhalom SE-Diósjenő SE 1-0 (0-0)

Héhalom, 100 néző. Vezette: Kis Zs. (Sáfrány Sz. T., Rácz D.)

Héhalom SE: Szilágyi – Tancsik, Nagy Á., Kotasz (Kolarovszki, 57.), Nguyen (Lakatos V., 65.) – Fodor (Karmacsi, 46.), Abért, Baranyi R., Matusik – Gólya, Balog (Hartyányi, 71.). Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Diósjenő SE: Tóth R. – Haljárszki, Pincze, Varga M., Bőgér Á. (Szabó L., 59.) – Balga, Krajcsek (Varga Gy., 65.) – Varga N. (Sebők, 78.), Dávid M., Monostori A. – Lami. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula.

Sárga lap: Matusik, Karmacsi, Lakatos V., ill. Varga N., Pincze, Dávid M.

Gól: Karmacsi (93.)

Jók: Nagy Á., Tancsik, Abért, Gólya, Lakatos V., Karmacsi, ill. senki

Berkes László: – Sokkal nagyobb szüksége volt a csapatnak magára a győzelemre, mint a három pontra. Játékban voltak még hiányosságok, főleg a kapu előtti zónában, de úgy gondolom, a többi részét megoldotta a csapat. Azt kaptam vissza, amit vártam. Egyébként izgalmas meccs volt. A találkozó végén mindkét csapat a három pontért szeretett volna focizni, kicsit szétszakadt a mezőny. Voltak lehetőségei az ellenfélnek is. A szerencse mellénk pártolt ezen az egygólos meccsen, aminek örülök. Egyébként a helyzetek alapján lehetett volna fordítva is. Bízom benne, hogy ez a siker adott annyi önbizalmat a csapatnak, hogy a következő, Érsekvadkert elleni, nagyon nehéznek ígérkező összecsapáson, ne járjunk úgy, mint az első két fordulóban.

Bőgér Dávid: – Őszinte leszek a mai meccs után. Gyenge színvonalú mérkőzésen kaptunk ma ki. Gyengén, nagyon gyengén játszottunk. Nem érdemeltünk ma győzelmet. Megvoltak lehetőségeink, ziccereink, de mindent kihagytunk, és ahogy lenni szokott, az utolsó másodpercben gólt kaptunk.. A mai produkciónk szót sem érdemel sajnos. Bízunk abban, hogy mindenki magába néz és Pásztó ellen már azt nyújtja a csapat, amire valóban képes. Sok sikert kívánunk a héhalmi csapatnak és gratulálunk a győzelemükhöz!

A bajnokság aktuális állása: