2024.07.25.

Hátrányból állt fel az Építők

A triplázó Budveszel Benett vezérletével a továbbra is hibátlan salgótarjániak. 

Szombaton Szécsényben tette tiszteletét az Építők a vármegyei élvonal harmadik fordulójában. Lelkesen vetették bele magukat a küzdelembe a házigazdák, aminek meg is lett az eredménye, a nyitónegyedórában meg tudták szerezni a vezetést. Nem fogta meg a beszedett gól a látogatók és gyorsan válaszoltak, sőt nem sokára már náluk volt az előny. Éppen a szünet előtt tovább nőtt a különbség. Ekkor már érezhetően nem volt kérdés, hogy bejön a papírforma. Az összecsapás kétharmadánál a triplázó Budveszel Benett ismét beköszönt, egyúttal lezárva a meccset. A hajrához érve a dupláig jutó Kántor még faragott a hátrányból, de ez csak kozmetikázásnak bizonyult. Négy kettőre nyertek a továbbra is százszázalékos salgótarjániak.

Vármegyei I. osztály, 3. forduló:

Szécsény VSE-Építők KC 2-4 (1-3)

Szécsény, 70 néző. Vezette: Gecse Z. (Urbán V. P., Horváth S.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Gombár, 46.), Rácz R., Szokács, Molnár – Máté D., Mohácsi – Kántor, Oláh Á. (Bettes, 78.), Bene (Lőrik, 74.) – Alapi. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Építők KC: Kaszás – Szabó J. (Német, 68.), Ökrös, Földi, Jakab (Takács, 90.) – Csatlós D. (Gál, 90.), Baranyi (Oláh Sz., 68.) – Domán, Gyetvai (Menczel, 87.), Budveszel Benjámin – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Máté D., Kántor, ill. Budveszel Benett, Földi

Gól: Kántor (13., 76.), ill. Baranyi (15.), Budveszel Benett (17., 45., 62.)

Jók: Kántor, Gombár, Rácz R., ill. az egész csapat

Tőzsér Zsolt: – Tudtuk, mit fognak játszani, meg is beszéltük az ellenszerét, ahogy azt is, hogy oda fogunk figyelni. Ennek ellenére nem koncentráltunk. Abból vertek meg, amit megbeszéltünk, hogy megakadályozunk. Ezt a koncentráció hiányára írom. Az egy null után kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. A második félidő már elfogadható volt. Gratulálok az ellenfélnek és „Csatinak”!

Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Most már mondhatjuk, hogy jól kezdtük a bajnokságot! Most a játékkal is elégedettebb voltam, mint az első két bajnokin. Végig azt éreztem, hogy miénk a meccs! A helyzetein értékesítésére még figyelni kell. Büszke vagyok a játékosokra! További sok sikert kívánok a Szécsénynek és „Bacsonak” is! Gratulálok Gecse Zoltánnak, jól vezette a mérkőzést!

A bajnokság aktuális állása: