2024.07.27.

Az utolsó percekben tudott egyenlíteni a Karancsberény

Nem tudta megőrizni előnyét a Vizslás.

Múlt szombaton a Karancsberényt fogadta a Vizslás a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonnegyedik körében. Bár gyorsan betaláltak a vendégek, postafordultával érkezett a válasz. Az első félidő derekán ismét betaláltak a látogatók, ezt az előnyt pedig meg tudták tartani a szünetig. A második felvonás legelején egalizáltak a hazaiak, majd a játékrész felénél már ők vezettek. Nem tudták lezárni a meccset a házigazdák, az utolsó percekben pedig képesek voltak egyenlíteni a ‘berényiek, így három hármas döntetlennel fejeződött be a csörte.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 24. forduló:

Vizslási SE-Karancsberényi VSFC 3-3 (1-2)

Vezette: Bangó R. (Homoki G., Menczel J.)

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Pintér, Elek, Palkovics – Szalai, Ország, Hadusovszki (Nagy K., 82.), Mező (Rostás R., 30.) – Kisbali, Karvaj (Radics, 64.). Edző: Dancsok Roland.

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Negrea, Szlatincsán, Szabó R., Hulitka Sz. (Pilinyi, 68.) – Gerhát (Lavaj, 74.), Szőke, Fodor M., Gyurkó – Mezei, Kovács T. Edző: Fodor Zsolt.

Sárga lap: Elek, ill. Gyurkó

Gól: Ország (6., 63.), Karvaj (47.), ill. Szőke (4.), Gyurkó (22.), Mezei (88.)

Jók: Kisbali, Ország, ill. Szlatincsán, Fodor M., Szőke, Mezei

Dancsok Roland: – Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam! Három kettes állásnál ordító ziccer maradt ki, ha azt vagy a számtalan lehetőségünkből legalább egyet érvényesíteni tudunk, akkor otthon tudjuk tartani a három pontot, így meg kell elégednünk eggyel! A végén egy pontrúgásból tudtak egyenlíteni. Gratulálok nekik! Egy picit szerényebben kellene viselkedniük, mert huszonévesen nem megye háromban kellene sztároskodniuk! 

Fodor Zsolt: – Jól előkészített pályán játszottunk egy nem túl színvonalas, viszont gólokban gazdag mérkőzést. A játék képe alapján számunkra több is lehetett volna a meccsben, de így sem vagyunk csalódottak. Örömteli, hogy Pilinyi Adrián személyében egy újabb U19-es játékosunknak tudtam lehetőséget adni a bemutatkozásra a felnőtt csapatban.

A bajnokság aktuális állása: