2024.07.27.

Egy félidő alatt döntött a Dejtár

A szünet után csak szépíteni tudott a Nőtincs.

Múlt szombaton a Nőtincset fogadta a Dejtár a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonnegyedik körében. Parádés kezdéssel rukkoltak elő a hazaiak, negyedóra alatt háromgólos előnyt tudtak szerezni. Még a szünet előtt tovább nőtt a különbség. A második felvonásban próbálkoztak ugyan a látogatók, de jó darabig csak helyzetekig jutottak. Aztán a hajrához érve kétszer is be tudtak találni a vendégek, de tovább már faragtak hátrányukból. Végül négy kettőre nyertek a házigazdák.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 24. forduló:

Dejtár SE-Nőtincs SE 4-2 (4-0)

Vezette: Szász K. (Varga F., Szemesi Zs.)

Dejtár SE: Kopó (Polyák, 46.) – Balla, Gál N. (Csabai, 46.), Balatoni, Varga G. (Kónya K., 70.) – Hársfalvi (Kónya Á., 66.), Jakus (Lantos, 66.), Pap (Trubin, 50.), Gál M. – Vachó, Szandai. Edző: Balga Ferenc.

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs G., Kovács P., Fuchs G., Kiss D. – Petrik, Hugyecz, Krausz (Horváth, 66.), Ivanics – Maglódi, Majer. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Trubin, ill. Horváth I.

Gól: Szandai (8., 15., 34.), Varga G. (14.), ill. Hugyecz (77.), Maglódi (88.)

Jók: Szandai, Varga G., ill. senki

Balga Ferenc: – Kivételesen az első félidei jó helyzetkihasználásunknak köszönhetjük a három pontot. A második félidőre elfogyott a koncentráció, érezhető volt, hogy sokan betegségből, sérülésből felépülve játszottak. Barátságos, jó iramú mérkőzést láthattunk. Sok sikert a Nőtincsnek!

id. Matyóka Ferenc: – Két ellentétes félidőt játszottunk a Dejtár otthonában. Az első tizenöt percben a hazaiak tetemes előnnyel elhúztak tőlünk. A második félidő közepétől uraltuk a mérkőzést, sikerült szépítőtalálatokat elérni, a helyzetek alapján pedig akár a győzelmet is megszerezhettük volna. 

A bajnokság aktuális állása: