2024.07.19.

Sima idegenbeli sikerrel javított a Karancslapujtő II

Csúnya mélyütést szedett be a Mihálygerge.

Múlt szombaton Mihálygergén volt jelenése a Karancslapujtő tartalékcsapatának a vármegyei második vonal huszonötödik körében. Az első félidő derekáig tudták megőrizni kapujukat a góltól a hazaiak, akik ugyan ezt követően még próbálkoztak, a szünet előtt minden eldőlt. Még három alkalommal rezgették meg a hálót a látogatók. A térfélcsere után sem lassítottak a vendégek, mentek tovább, aminek az lett az eredménye, hogy végül könnyed, nyolc egyes győzelmet könyvelhettek el.

Megyei II. osztály, 25. forduló:

Mihálygerge SE-Karancslapujtő KSE II 1-8 (0-4)

Vezette: Menczel J. (Moravcsik D.)

Mihálygerge SE: Bíró – Molnár (Baranyi, 72.), Kovács B., Nyerges, Csonka – Ruzsinszki, Lantos (Puszta, 62.), Zsély L. (Bangó, 46.), Oláh T. – Spala (Futó, 46.), Langa (Budveszel, 46.). Játékos-edző: Langa Attila.

Karancslapujtő KSE II: Bodor (Lantos K., 70.) – Zsély D., Gordos, Cseh, Tóth P. – Várbogyai, Banka D. (Susán, 55.), Botos, Bozó (Fenes, 55.) – Pingiczer (Oláh H., 55.), Banka K. (Béres, 55.). Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Puszta, ill. Zsély D.

Gól: Kovács B. (84.), ill. Botos (20., 45.), Banka K. (38.), Pingiczer (43., 54.), Zsély D. (68.), Várbogyai (75.), Béres (78.)

Jók: Bíró, ill. az egész csapat

Langa Attila: – A végletek ismét a negatív oldalukat mutatták, amikor bármit kérek, az rossz, és már csak azért sem. A nehéz helyzeteket egyedül nehezebb megoldani, mint mikor van egy biztos támasz, de ha nem használjuk a fejünket és hirtelenkedünk, akkor ne csodálkozzunk, ha kikészítjük magunkat és a környezetünket. Ezen el kell gondolkodni mindenkinek! Részemről elnézést kérek, ha túltoltam a „gibbonkodást”, de nem szeretem, ha valaki nem korrekt a másik felé, és ha tudom, amit szeretnék, az jó, akkor azt tűzön és vízen is át. Azt gondolom, ebből mielőbb ki kell gyógyulni, ami lássuk be, csak együtt történhet majd meg. Na, ehhez kellenek a megfelelő emberek. Rossz döntést hozni egy dolog, de józan gondolkodás nélkül ugye ne is várjunk mást, mert ennek így semmi értelme. Hiába akarod elfogadni azt, ami tudod, hogy a jövőben sem javulhat. Gratulálok a Karancslapujtőnek!

Szőrös Krisztián: – Igen furcsán kezdődött ez a hétvége is, mert pénteken bejelentette a kapusunk, hogy nem tud jönni, aztán, amit terveztünk, kezdett minden feldőlni, de igazság szerint nyugodtak voltunk, mert a megye egyből tudott most segíteni Banka Dávid és Zsély Dani. Szóval volt két lejátszónk. Az első húsz percben megint kerestük önmagunkat, helyzeteket alakítottunk ki, kapufáig jutottunk kétszer is egymás után. Aztán szépen megnyugodtunk és elkezdtünk játszani. Szépen fokozatosan jöttek a gólok. Megnyugvásra adott okot, hogy négy nullra tudtunk vezetni a szünet előtt. Az elmúlt két forduló előtt mindig erősségünk volt az az erőnlét, amivel mi rendelkezünk. Szerintem ilyen téren bárkivel fel tudjuk venni a versenyt, és most is nagyon kijött. Szimpatikus, kulturált ellenféllel találkoztunk. Már két hete be kellett volna húznunk azt a győzelmet, amivel nyugodtan hátradőlhettünk volna, de ez most megtörtént. Köszönöm a srácoknak, hogy mindent teljesítettek, amit beszéltünk a meccs előtt! További sok sikert és jó eredményeket kívánok a Mihálygergének!

A bajnokság aktuális állása: