2024.07.25.

Nyílt sisakos meccset nyert meg a Mátramindszent

Ezúttal alulmaradt a Mátraverebély egy sokgólos csata végén.

Múlt szombaton a Mátramindszentet fogadta a Mátraverebély a vármegyei másodosztály huszonötödik körében. Bekezdtek a csapatok, egy korai vendéggólra jött is a válasz, majd hamarosan megint hátrányban voltak a házigazdák. Ez az állapot sem tartott sokáig és érkezett az egalizálás, aztán a találkozó harmadánál fordítottak a hazaiak. Éppen a szünet egyenlített a másik oldal, így fej fej mellett következhetett az újabb félidő. A második etap elején újfent a látogatók jutottak lépésfórhoz, de kisvártatva ismét remi volt a nyílt sisakos csata. A játékrész derekán újra feltörték ellenfelük védelmét a ‘mindszentiek, akik ezt az előnyt már képesek is voltak megőrizni a lefújásig, így végül öt négyre nyertek.

Megyei II. osztály, 25. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Mátramindszent SE 4-5 (3-3)

Vezette: Reviczki J. (Varga P. B.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre (Mészáros, 46.) – Dorozsin, Szabó S., Végh, Kiss D. – Sáfrány – Csohány (Verebélyi B., 42.), Balázs Á. (Kovács Zs., 80.), Kelemen (Pál-Balázs, 78.), Kovács J. – Nyerges (Molnár, 63.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Mátramindszent SE: Szűcs – Kun, Gál (Berki A., 80.), Zsákai, Pál R. (Boros, 54.) – Budai K., Pozsár, Jakab (Kiss P., 53.), Losó (Orosz, 69.) – Rácz M., Budai L. Játékos-edző: Berki Aladár.

Sárga lap: Dorozsin, Szabó S., ill. Pál R.

Gól: Nyerges (11., 60.), Kovács J. (17., 33.), ill. Budai L. (8., 15., 50.), Rácz M. (44., 65.)

Jók: Petre, Csohány, Nyerges, ill. az egész csapat

Pál-Balázs Tamás: – Ismét egy sokgólos mérkőzésbe szaladtunk bele, azonban most pontok nélkül maradtunk. Azért remélem, csapatom nem minden alkalommal ezt fogja produkálni, mert így a defibrillátort rajtam kell majd alkalmazni. Az nem fér bele, hogy minden meccsen ötösével kapjuk a gólokat, még, ha a rúgott gólokkal elégedettek is lehetünk. A ‘mindszentieknek gratulálok és további sok sikert kívánok!

Berki Aladár: – Egy nagyon nehéz, jó iramú mérkőzésen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Kapusunkat ezen a meccsen sajnos mezőnyjátékossal kellett pótolnom, amit szeretnék is megköszönni Szűcs Róbertnek, hogy elvállalta ezt a nagyon nehéz feladatot! Haladunk tovább és próbálunk még pontokat szerezni! További sok sikert a ‘Verebélynek!

A bajnokság aktuális állása: