2024.06.14.

Már bajnokként számolt nyolcig a Szügy

Ahogy arra számítani lehetett, esélye sem volt a sereghajtó Tarnak.

Múlt szombaton már bajnokként fogadta a Szügy a Tart a vármegyei második vonal huszonötödik körében. Ahogy általában, ismét remekül kezdtek a toronymagas favoritként ringbe szálló hazaiak, akik öt perc alatt kétszer is beköszöntek. Az első félidő derekán tovább nőtt a különbség, majd a szünetig még négy góllal rukkolt elő az aranyérmes. A második felvonásban nem igazán történt érdekes esemény, a látogatók védekeztek becsülettel. Nem sokkal a lefújás előtt azért egy találatot még elértek a házigazdák, akik így végül nyolc nullás sikerre tettek szert.

Megyei II. osztály, 25. forduló:

Szügy SE-Tari SZE 8-0 (7-0)

Vezette: Hegedűs M. (Tóth R.)

Szügy SE: Tresó – Ágner (Rutai, 46.), Szilágyi (Koplányi, 83.), Hodászi (Reznyik, 46.) – Brezovszki, Saár, Tátrai, Mindszenty – Hugyecz, Rónási, Kakuja. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Tari SZE: Balázs P. – Gortva, Nagy Z., Gubicskó, Petrovics (Berki, 26.) – Csépány, Holtner, Csécsei (Ravasz, 69.), Árminiczki – Nagy G., Figura. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Sárga lap: Brezovszki

Gól: Mindszenty (2.), Hugyecz (5., 25., 41.), Ágner (34.), Kakuja (36., 89.), Brezovszki (38.)

Jók: Tresó (a mezőny legjobbja), Szilágyi, Saár, Mindszenty, Brezovszki, Ágner, Kakuja, Hugyecz, ill. senki

Koplányi Örs: – Jó időben, jól előkészített pályán, az első félidőben magabiztos, jó játékot bemutatva, szép támadásokat vezetve, nagy előnyre tettünk szert. A második félidőben meg megsütött minket a nap. További sok sikert a Tarnak!

Nagy Gábor: – Nagyon hiányosan tudtunk elmenni erre a mérkőzésre. Az első félidőben próbáltunk támadni, de kontrából sorra kaptuk a gólokat. Szünetben megbeszéltük, hogy megpróbáljuk kivédekezni őket, és elég jól is sikerült, az utolsó percben kaptunk egy gólt. Köszönjük az ellenfélnek a vendéglátást és gratulálunk a bajnoki címhez!

A bajnokság aktuális állása: