2024.07.27.

Tovább folytatta menetelését a Patak

Első tavaszi fellépésén Felsőpetényben nyert az éllovas.

Múlt vasárnap Felsőpetényben tette tiszteletét a Patak a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának tizennegyedik körében. Esélyeshez méltón kezdtek a vendégek, már az első negyedórában betaláltak, az első félidő derekán pedig megduplázták előnyüket. Ezt követően felébredtek a házigazdák, Albert szépített, de egyenlíteni nem sikerült a szünetig. A fordulás után már nem volt kérdés. Oravecz tripláig jutott, illetve Pásztor is bevette a kaput. Végül négy egyre győztek az éllovas patakiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 14. forduló:

Felsőpetény SE-Patak FC 1-4 (1-2)

Vezette: Urbán V. P. (Horváth S., Mravik B.)

Felsőpetény SE: Csámpai – Tóth Z., Belovai, Tóth P., Busai – Szalai (Garai G., 60.), Albert, Burai, Hegedűs – Benyusovics, Garai M. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Patak FC: Pincze – Horváth B., Fábián (Kürtössy, 75.), Paulicsek, Mócsány – Várhegyi (Sinkovics, 63.), Németh – Oravecz (Dombi, 63.), Bogdány (Szabó L., 75.), Pásztor (Tóth A., 75.) – Huttyán. Edző: Bella Sándor.

Gól: Albert (32.), ill. Oravecz (12., 24., 60.), Pásztor (57.)

Jók: az egész csapat, ill. Oravecz, Paulicsek, Mócsány

Laczkovszki Zsolt: – Nem tudtunk a legerősebb keretünkkel játszani, betegségek, sérülések és a munkahelyi elfoglaltság miatt. Ennek ellenére egy izgalmas meccset vívtunk a Patakkal. Az első félidőben több helyzetünk kimaradt, és volt, amit a gólvonalról mentet ki a pataki hátvéd. A második félidőben bekaptunk két gyors gólt, de végig küzdöttünk és akadt helyzetünk még így is, de sajnos nem sikerült gólra váltani. Fizikailag jobban bírta a Patak és megérdemelten nyert. Nem csüggedünk, megyünk tovább, bízok a fiúkban, mert érezhetően erősebbek lettünk, de még van mit javítanunk. Köszönöm a srácoknak, hogy kitartottak, és a szurkolótáborunknak a biztatást!

Bella Sándor: – Az első huszonöt perc kifejezetten tetszett, a csapat tartotta magát a megbeszéltekhez. Ezalatt az idő alatt szereztünk két akciógólt és dolgoztunk ki ugyanennyi helyzetet. A hazaiak szépítettek, ami után érthetetlen módon kapkodni kezdtünk, elvesztettük a fonalat. Az utolsó negyedóra így nagyon gyászosra sikerült. A folytatásban a fiúk lehiggadtak, és a második félidő megint a megbeszéltek szerint ment, sokkal magabiztosabb futballal rukkoltunk elő és végül megérdemeltnek mondható győzelmet arattunk! Izgalmas mérkőzés volt, férfias küzdelemmel, nagyon sportszerű keretek között! További sok sikert kívánok a Felsőpetény csapatának!

A bajnokság aktuális állása: