2024.07.27.

Nem hibázott tavaszi startján a Mátraterenye II-Somos

A várakozásoknak megfelelően nem termett babér a Kazárnak.

Múlt vasárnap a Kazárt fogadta a Mátraterenye tartalék együttese Somoskőújfalun. A házigazdák kezdték jobban a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizennegyedik körében megrendezett meccset, Oroszi hamar beköszönt. Összekapták azért magukat a látogatók, lehetőségük is akadt, de a szünetig már nem változott az állás. A fordulás után már nem sok kérdés maradt. Negyedóra alatt Adorján, Znamecz és Bujtár is gólt szerzett. Később még Rácz is betalált, így sima, öt nullás sikerre tettek szert a hazaiak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Mátraterenye SE II-Somos-Kazár KSE 5-0 (1-0)

Vezette: Bangó R. (Sáfrány Sz. T., Elischer M.)

Mátraterenye SE II-Somos: Krizsanyik – Bocsó (Rácz G.), Horváth Sz., Vanó, Oroszi (Miskolczi) – Juhász (Adorján), Kotroczó, Móricz (Láposi), Bujtár – Rácz M., Znamecz. Edző: Oláh Teofil.

Kazár KSE: Racs – Gecse K., Medve, Dancsok (Boros, 64.), Nagy M. – Bán, Kovács V., Baranyi L. (Harmat, 46.), Danyi – Vinyei, Radics. Játékos-edző: Racs Zsolt.

Gól: Oroszi (7.), Adorján (50.), Znamecz (53.), Bujtár (60.), Rácz M. (70.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Oláh Teofil: – A mérkőzés elején megszerzett vezetésünk után, kicsit megnyugodtunk és öregurasan futballoztunk. A második félidőben már jobban odatettük magunkat és rengeteg helyzetünk volt, amiből négyet sikerült gólra váltani.

Racs Zsolt: – Sajnos elég hiányosan érkeztünk meg a somosi katlanba. Hat játékosom hiányzott sérülés, betegség és eltiltás miatt. Ennek ellenére az első félidőben nagyszerű játékot nyújtottunk, így egy gólon tudtuk tartani az ellenfelet, sőt volt két ziccerünk, amit sajnos nem sikerült gólra váltani. Aztán a második félidőre sajnos elfáradtunk, már nem bírtuk az ellenfél sok futását erővel, és így biztos győzelmet arattak. Az igazság az, hogy a hazaiak nagyon jó játékosokból áll, gratulálok a győzelmükhöz! A partjelző asszisztens segíthetett volna egy tisztességesebb eredményben, mivel szerintem két góljuk lesről született. Oláh Teofilnak gratulálok, jól sikerült neki a bemutatkozás! Sok sikert kívánok a Mátraterenyének a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: