2024.07.27.

Küzdelmes meccset nyert meg a Mohora

Nem adta olcsón a bőrét a Palotás.

Szombaton a Palotást fogadta a Mohora a vármegyei első osztály huszonötödik körében. Ahogy arra számítani lehetett, nem volt egyszerű dolguk a hét közepén kupameccset is vívó házigazdáknak. A szünetig nem találtak egymáson fogást a felek, jobbára küzdelem jellemezte a látottakat. A találkozó kétharmadánál Pistyúr törte meg a jeget, vezetéshez juttatva a hazaiakat. A hátralévő időben akár tovább is nőhetett volna a különbség, de mivel ez nem történt meg, a lefújásig maradt izgalom. Végül, ha nehezen is, egy nullra nyertek a mohoraiak.

Megyei I. osztály, 25. forduló:

Unicum FC Mohora-Palotás SE 1-0 (0-0)

Mohora, 100 néző. Vezette: Gecse Z. (Berki A.)

Unicum FC Mohora: Földi – Molnár K. (Strihó, 81.), Széles B., Rácz D., Lavkó – Klinger (Pécsi, 56.), Széles G. (Bartal, 53.), Káposzta, Pistyúr (Rados, 63.) – Mátyás Zs. (Dallos, 61.), Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Palotás SE: Dankó – Szlobodnyik (Hegyi, 87.), Kotasz E. (Jambrich B., 21.), Kotasz G., Sipos – Hegedűs, Tancsik – Loboda, Jambrich S., Jele M. – Szabó R. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Sárga lap: Káposzta, Mátyás Zs., Molnár K., Dallos, ill. Kotasz E., Szlobodnyik, Kotasz G.

Gól: Pistyúr (62.)

Jók: Rácz D., Molnár K., ill. Jambrich S., Hegedűs, Kotasz G., Dankó

Baranyi Tibor: – Kezdeném azzal, ahogy gondoltam is, a szerdai kupamérkőzés nagyon sokat kivett a srácokból. Egy nagyon jól felkészített csapat ellen, tipikus egygólos mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a három pontot, de hozzátenném azt, lehetséges, hogy egy nullnál nem kaptunk meg egy jogos tizenegyest, amivel végképp eldöntöttük volna a meccs sorsát. Gratulálok a nagyon nagyot küzdő csapatomnak és további sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Jele Zoltán: – Nagy meccset játszottunk, de egy hiba megint megpecsételte a sorsunkat. Ettől függetlenül gratulálok a játékosoknak, ma mindent beleadtak és nem érdemeltünk vereséget! Ismét egy „hűha” meccs, amit nem díjaznak. Egyszer másképp lesz, mert a mai találkozóra igenis lehet építeni. Gratulálok a Mohorának a győzelméhez és nagyon sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: