2024.07.27.

Megint győzött a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Nem tudott komoly ellenállást kifejteni a simán kikapó Pásztó.

Szombaton a Pásztót fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtőt a vármegyei élvonalban. Toronymagas favoritként tekinthettünk a remek formában állomásozó hazaiakra, akik igazolták is a várakozásokat és már az első félidő derekán betaláltak Bonivárt révén. Hamar nőtt a különbség Híves jóvoltából, majd még a szünet előtt Szeles is bevette a kaput. A második játékrész elején Kovács iratkozott fel a gólszerzők közé, de a hajrára is tartogattak két döfést a házigazdák, Katona duplázott. Végül könnyed, hat nullás sikert értek el a zsinórban negyedik alkalommal a rolóz lehúzva diadalmaskodó ‘lapujtőiek.

Megyei I. osztály, 25. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Pásztó SK 6-0 (3-0)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Németh Sz. (Csathó Zs., Forgó Zs.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Tóth O., Sulcz, Sándor A., Szeles – Híves (Romhányi, 56.), Bonivárt – Pál G., Banka D. (Oláh D., 77.), Kovács B. (Rátóti, 64.) – Katona (Pingiczer, 86.). Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Pásztó SK: Krajecz – Szőllősi, Lipták, Tari, Kurcsik – Almási, Csépe P., Kelemen, Csépe I., Dinka – Bocsi (Mladoniczki, 53.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Szeles, Bonivárt, ill. Csépe I., Csépe P., Kelemen

Gól: Bonivárt (20.), Híves (22.), Szeles (39.), Kovács B. (56.), Katona (76., 83.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Romhányi Tamás: – Újra magabiztos volt a csapat. Végig kézben tartottuk a találkozót. A sok helyzetből hatot sikerült gólra váltani. Gratulálok a játékosaimnak! Fantasztikusan játszanak az utóbbi hetekben. A pásztóiaknak további sok sikert kívánok!

Forgó Péter: – Jelenleg erre vagyunk képesek. Értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, sajnos idén már nem először. 

A bajnokság aktuális állása: