2024.07.27.

Megszenvedett a pontokért a Mátraterenye

Hiába vezetett, végül alulmaradt a Szécsény.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Mátraterenye a vármegyei első osztály huszonötödik fordulójában. Bár esélyesként húztak kesztyűt a hazaiak, felvették a kesztyűt és minden tekintetben méltó riválisnak számítottak a látogatók, akik az első félidő derekán Kántor révén előnybe is kerültek. Ezt követően már hadilábon álltak a helyzetek értékesítésével a vendégek, ellenben egyre inkább összekapták magukat a házigazdák. Az összecsapás kétharmadánál jött az egyenlítés, Znamecz köszönt be. Ezután mindkét oldal eldönthette volna a csörtét. Ez a ‘terenyeieknek sikerült. Stark nem sokkal a lefújás előtt talált be és segítette kettő egyes győzelemhez övéit.

Megyei I. osztály, 25. forduló:

Mátraterenye SE-Szécsény VSE 2-1 (0-1)

Mátraterenye, 80 néző. Vezette: Harnos Cs. (Török M., Derda J.)

Mátraterenye SE: Krizsanyik – Babka, Miklós M., Ajtai, Kerényi (Földi, 29.) – Percze – Znamecz, Stark, Kotroczó (Oláh T., 58.), Domán – Kovács E. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Máté G., Molnár, Szokács, Gombár – Mohácsi (Csatlós, 85.) – Matyóka, Kántor, Jedlicska (Bene, 72.), Angyal – Alapi. Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Gól: Znamecz (59.), Stark (84.), ill. Kántor (25.)

Jók: az első félidőben senki, a másodikban az egész csapat, ill. Csampa, Máté G., Szokács, Molnár, Gombár, Kántor

Bujtár Tamás: – Az első félidei játékunkon érezhető volt a szerdai kupamérkőzés. Próbálkoztunk, mentünk előre, viszont kapura veszélytelenek voltunk. A második félidő már sokkal jobban nézet ki, többször sikerült a vendégek mögé kerülni a széleken és jöttek is a helyzeteink. Játékban és akartban is tudtunk változtatni, így sikerült megfordítani a mérkőzést, amihez gratulálok játékosaimnak. Igaz, hogy egy egynél mindkét oldalon óriás ziccerek maradtak ki, nem sokkal a vége előtt egy szabadrúgásgóllal eldöntöttük a találkozót. Fontos három pontot szereztünk, egy jó csapat ellen. „Cuminak” jó egészséget és mielőbbi teljes felépülést kívánok magam és csapatom nevében! „Csatiéknak” eredményes szereplést a hátralévő mérkőzéseikre!

Csatlós Csaba: – Azt gondolom, az előzetes, minket lesajnáló tippekkel ellentétben, remekül helytálltunk, sőt a meccs képe alapján gólokkal kellett volna megnyernünk a mérkőzést, de sajnos hibáztunk a befejezéseknél. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, remekül játszottak a srácok!

A bajnokság aktuális állása: