2024.04.27.

Vereséggel melegített a Bánk-Dalnoki Akadémia II

A szerdai főpróba után szombaton már pontokért játszhat a fiatalos tartalék csapat.

Szerdán megtartotta bajnoki főpróbáját a Bánk-Dalnoki Akadémia tartalék alakulata. A budapesti másodosztályú Airnergy ellen lépett pályára Szász Jenő együttese. A gyakorló meccsen végül négy nullás vereséget szenvedtek a szombaton a Berkenyével szemben Tereskén már bajnoki pontokért küzdő Bánk-Dalnoki fiataljai.

Felkészülési mérkőzés:

Airnergy FC-Bánk-Dalnoki Akadémia II 4-0 (1-0)

Budapest, Vasgolyó utcai Sporttelep.

Bánk-Dalnoki Akadémia II: Darabont D. – Nemes-Kiss (Fogarasi), Szabó Sz., Nagy B. (Felter), Csikós (Szieber) – Tadeo (Nagy Zs.), Nguyen (Hortobágyi) – Márkus (Bakir), Barát (Turjányi), Haffner (Vida) – Járvás (Farkas). Vezetőedző: Szász Jenő.

Szász Jenő: – Jól kezdtük a mérkőzést. Domináltunk körülbelül húsz percig. Majd magára talált a nagyon jó erőkből álló Airnergy. Az első félidő utolsó tíz perce az övék volt, majd a hosszabbításban egy buta hiba miatt megszerezték a vezetést. A második félidőben ilyen összetételben még nem játszott a csapat. Egy U16-os játékosunk, Nagy Zsombor is kapott egy félidőt, folyamatos jó teljesítményéért. Összességében elégedett vagyok, az eredménytől eltekintve. Köszönjük az ellenfélnek a mérkőzést. Várjuk a visszavágót.