2024.04.19.

Az alacsonyabb osztályú edzőmeccsek történései

Kétszer is nyert a Karancslapujtő II, magasabb vonalban szereplő ellenfelet győzött le a Nógrádmegyer és a Rimóc.

Több alacsonyabb osztályú gárda is edzőmeccset vívott az előző hétvégén. A Karancslapujtő második számú együttese kétszer is örülhetett. A Nógrádmegyer és a Rimóc egyaránt magasabb ligában jegyzett ellenfelet fektetett két vállra. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Karancsberényi VSFC-Karancslapujtő KSE II 2-6 (1-3)

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Vilk, Hulitka D., Nagy, Negrea – Papp, Szilágyi, Kovács, Mezei – Gyurkó, Gerhát K. Cserék: Balázs P., Balázs T., Hulitka Sz., Szabó, Horváth, Kiss G. Edző: Fodor Zsolt.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Lelovics, Susán, Cseh, Bodor – Botos V., Sánta, Oláh H., Béres – Gehát Á., Banka K. Cserék: Bari, Oláh K., Bari M. Edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Mezei (2), ill. Gehát Á. (2), Banka K., Bari M., Botos V., Béres

Fodor Zsolt: A fagyos, jeges talajú pályán nem igazán tudott kialakulni folyamatos játék. Ma a vendégek jobban koncentráltak a helyzeteknél.

Szőrös Krisztián: Egy igen nehéz talajú pályán kellett edzőmérkőzést játszanunk. Amitől féltünk az elején, nehogy valaki megsérüljön, sajnos a végére bekövetkezett, mert kapusunk egy rossz lépés miatt keresztszalag-szakadást szenvedett. Gyors felépülést és minden jót kívánunk! Brusztolós meccs volt, egy igen jó csapat ellen. Most nekünk sikerült több gólt rúgnunk.

Karancsaljai MSE-Nógrádmegyer BSE 4-5 (1-5)

Karancsaljai MSE: Ivanics – Lehoczki (Bába), Bolyós, Farkas, Ispán A. – Miklós G., Kobolák (Csicsman), Ispán V., Lantos, Puporka K. – Puporka R. Edző: Smelkó Károly.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Kardos, Ökrös M., Buzás – Kiss G., Ökrös P., Botos A., Radics R., Gáspár – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Gól: Ispán V. (2), Miklós G., Puporka R., ill. Radics R. (2), Berki M. (2), Gáspár

Smelkó Károly: Veszélyes talajon, egy motivált jól játszó csapattól leckét kaptunk alázatból és játéktudásból! Hogy ebből, hogy lesz csapat a rajtra, azt még nem tudom, de a jelek szerint nagyon keserves tavasz elé nézünk, teljesen szét vagyunk esve! A ‘Megyernek sok sikert kívánok, és elnézést hogy a végén elszállt a fejem! Buzás Bálint volt játékosomnak üzenem, nagyon jó játékosnak tartom, és nagyon örülök, hogy újra ember lett belőle! Talán egy kicsit én is tettem ehhez. Nagyon szeretem a futballt, az egész életem erről szólt, de ez már nem biztos, hogy kell nekem!

Ökrös István:Sajnos a pálya egy-két része picit veszélyesebb volt, de különösebb problémát nem okozott. Próbáltunk sokat passzolgatni, támadni, ami az első félidőben nagyszerűre sikeredett. Az új játékosok is egyből érezték a ritmust, mintha régebb óta együtt játszanának. Öt egyes vezetéssel fordultunk. A második félidőre kezdtünk elfáradni és a vendéglátók feljöttek. Elég jó iramú mérkőzés volt. Fizikailag meg kell erősödni, de úgy gondolom, a következő egy-két meccs meg fogja hozni az eredményét. Gratulálok a játékosaimnak, amit kértem, megcsinálták. Köszönjük a Karancsaljának, és sok sikert kívánok nekik, valamint edzőjüknek, „Smelo” barátomnak!

Istenmezeje SE 1926-Mihálygerge SE 4-3 (2-1)

Mihálygerge SE: Bíró – Tótok, Molnár, Nyerges, Simon – Rácz, Lantos, Ruzsinszki, Budveszel, Oláh T. – Spala. Cserek: Puszta, Dienes, Gáborik. Edző: Langa Attila.

Gól: Rácz, Lantos, Ruzsinszki

Langa Attila: Egy igen jó csapat ellen, viszont nagyon kellemetlen talajon, kifejezetten rosszul játszottunk. Nem lehet kifogás a sok hiányzónk, hiszen ilyen előfordulhat majd a bajnokság során is. Erőnléti edzésnek megfelelt, de annak is csupán akkor, ha pozitívan gondolkodik az ember. Sok sikert kívánok az igen jó erőt képviselő vendéglátóinknak, nekünk pedig, láttuk, hogy miben kell még javulnunk.

MSE-Recsk-Vizslási SE 1-3 (0-1)

Vizslási SE: Gajdár (Pádár) – Rostás J., Elek, Hadusovszki, Bata – Pintér, Kis B. (Szalai), Ország, Bari – Karvaj, Kisbali (Rostás R.). Edző: Dancsok Roland.

Gól: Karvaj (2), Rostás

Dancsok Roland: Kevés létszámmal utaztunk el. Végig hajtós mérkőzés volt, ezért egy erőnléti edzésnek megfelelt, mert végignyomták a srácok. Kalapemelést érdemel mindenki! Van még három hetünk, dolgozunk, dolgozunk és dolgozunk!

Balassagyarmati SC-Rimóc SE 5-9 (2-4)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Balassagyarmati SC: Molnár – Pifka, Rodák, Vas, Kovács A. – Kalász, Csókási, Kovács I., Varga – Tóth Á., Csábi T. Csere: Csábi B., Major, Nagy. Edző: Babcsán Tibor.

Rimóc SE: Csizmadia B. – Kormány, Rácz Sz., Szoldatics D., Laczkó M. – Bangó B., Imre Z., Czupkó – Balázs L., Botos K., Rácz A. Cserek: Veres, Szoldatics M., Golopi. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Gól: Csábi T. (2), Kovács A. (2), Tóth Á., ill. Rácz A. (4), Balázs L. (2), Imre Z., Bangó B., Botos K.

Babcsán Tibor: A múlt heti mérkőzéshez képest több hiányzó is volt. Mi most egy teljesen új csapatot építünk. Itt a felkészülési szakaszban ezeken a mérkőzéseken kell a hibákat és a hiányosságokat pótolni. Érkeztek új játékosok is, akik még szokják a környezetet. Sok helyzet kimaradt és voltak egyéni hibák. Az eredmény most is másodlagos volt. Köszönjük a Rimóc csapatának, hogy eljöttek. Sok sikert a bajnokságban!

Fábián Róbert: Legalább már létszámban megvoltunk, de a kapusunk nem tudott eljönni, így mezőnyjátékosunk, Csizmadia Bálint állt be a helyére, amit köszönök neki! Jobban néztünk ki játékban, mint a múlt héten! Amit kértem a csapattól, azt hetven-nyolcvan százalékban teljesítették! Sikerült szép gólokat szereznünk. Hetven percig tudtunk koncentrálni, sajnos utána amatőr hibákból kaptunk gólokat. A jövőben ezeket kell kijavítani! Köszönöm a BSC csapatának a két meccset, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban! Igaz, mi 9 gólig számoltunk, de ez lényegtelen! Nem az eredmény az elsődleges dolog a felkészülési mérkőzéseken!

Ecseg SE-Tari SZE 5-4 (4-0)

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Rádi Ri., Baranyi M., Baranyi A. – Fábián, Moravcsik D., id. Mihalik R., Rácz T. – Mihalik J., Rácz A. Edző: Moravcsik Ferenc.

Tari SZE: Balázs P. – Gubicskó, Ludányi, Gortva, Tunyogi – Berki I., Csécsei, Csépány, Sándor T. – Berecz (Mihalik Sz.), Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Gól: Mihalik J. (2), Rádi Ri. (2), Moravcsik D., ill. Mihalik Sz. (2), Nagy G. (2)

Moravcsik Ferenc: Az első félidő egy normál edzőmeccsnek volt megfelelő, a második inkább levezetésnek számított… Egy sérülés miatt átadtuk az egyik játékosunkat. Barátságos, sportszerű mérkőzés volt. Köszönjük az ellenfélnek, hogy még egyszer eljött!

Nagy Gábor: Éppen megvoltunk a gólokban gazdag edzőmérkőzésen. A második félidőre összekaptuk magunkat, így szorossá tudtuk tenni a végét.

Rétság FC-Legéndi SE 1-1 (1-0)

Diósjenő, műfüves pálya.

Rétság FC: Barna – Rózsa, Molnár, Homolya E., Fritz – Ragács, Szklenár, Körmöci, Mák – Tajty, Homolya A. Cserék: Pataki, Hekli. Edző: Havay Zoltán.

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Megyeri, Rétzi, Lajos B. – Oláh T., Franyó, ifj. Bujnyik, Holló – Mészáros, Berend. Cserék: Kelemen, Urbán, Takács S., Maglódi, Gombos. Edzők: Hanusz Péter, id. Bujnyik János.

Gól: Ragács, ill. Mészáros

Havay Zoltán: Az első felkészülési mérkőzést sikerült játszani a Legénd csapatával. Még nagyon sok hiányzóm volt, de egy nagyon jó időben, jó mérkőzést sikerült játszani, van mit gyakorolni, de összességében meg vagyok elégedve.

Hanusz Péter: Ragyogó időben, egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Mindkét oldalon voltak helyzetek. Úgy érzem, folyamatosan fejlődünk. Így tovább! Remélem, Bujnyik János barátomnak nem lesz gondja az egészségével. Jobbulást kívánok neki innen is és sok sikert a Rétságnak!

Mátraterenye SE II-Somos-Karancslapujtő KSE II 1-3 (0-0)

Recsk, műfüves pálya.

Mátraterenye SE II-Somos: Krizsanyik (Harmat) – Líber, Horváth Sz., Juhász, Oroszi – Rácz G., Percze (Balázs V.), Bujtár, Láposi – Kovács E., Rácz M. Edző: Miklós Martin.

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Tóth P., Cseh, Susán, Bozó – Béres, Fenes, Putnoki, Botos V. – Várbogyai, Oláh K. Cserék: Komódi, Orsós, Tóth Sz. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Oroszi, ill. Bozó, Orsós, Várbogyai

Miklós Martin: Először is, köszönöm szepen a Karancslapujtő kettőnek, hogy az utolsó pillanatban el tudtuk intézni ezt az edzőmeccset! Az első félidőben főként a mezőnyben folyt a játék, volt egy pár helyzetünk, de azokat vagy a kapus védte bravúrral vagy mi hibáztuk el. A második félidőben próbáltunk még több energiát fektetni a támadójátékba, de ahelyett, hogy gólt szereztünk volna, sajnos mi kaptunk. A helyzeteink megvoltak, de szintén nem tudtunk velük élni. A végén csak a szépítésre futotta. „Szőrieknek” gratulálok és sok sikert kívánok majd nekik a bajnokságban!

Szőrös Krisztián: Végre egy jó talajú pályán tudtunk játszani. Itt már azért látszott a fiúkon, hogy élvezik a játékot és a legjobban meg tudják oldani a meccsen adódó szituációkat. Nagyon benne volt a szombati mérkőzés sok embernek a lábában. Ez a találkozó arra volt jó, hogy nagy terhelést kapjanak két nap alatt a srácok. Nagyon szép dolgokat csináltunk, ami bizakodásra ad okot. Egy nagyon kulturált, sportszerű csapat ellen fociztunk. Köszönöm nekik a lehetőséget, sok sikert kívánok nekik!

Kazár KSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 4-4 (2-2)

Kazár KSE: Racs – Szakos, Körmöczi, Oláh K., Nagy M. – Bán, Kovács V., Dobos, Versics – Vinyei. Játékos-edző: Racs Zsolt.

Feláldozhatók SE (Karanccság): Kardos – Csonka R., Csonka Achilles, Botos – Makó J., Lakatos, Berta, Makó D., Csonka Attila (Berki K.) – Bartus, Medgyesi. Játékos-edző: Kardos Attila.

Gól: Vinyei (2), Oláh K., Kovács V., ill. Bartus (2), Medgyesi, Botos

Racs Zsolt: Sajnos sokan lebetegedtek, és csak a mérkőzés előtt tudtam meg, hogy tízen leszünk. Ettől függetlenül, a felkészülésünket jól szolgálta a meccs. Köszönöm Kardos Attilának, a Karancsság edzőjének, hogy eljöttek és egy jó meccset tudtunk játszani. További sok sikert kívánok a vendégeknek a bajnokságban!

Kardos Attila: Lejátszottuk második edzőmeccsünket, amelyre igen csak kevesen, kapus nélkül utaztunk. Betegség, sérülés, munkahelyi elfoglaltság miatt. Akik eljöttek, tisztességesen elfáradtak és odatették magukat, ami a célja ilyen mérkőzéseknek. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből keveset váltottunk gólra. Viszont az ellenfélnek is volt sok helyzete, nem a védekezés volt egyik csapat erénye sem.