2024.07.27.

Félbeszakadt a Bánk-Dalnoki Akadémia edzőmeccse

Még mintegy negyedóra volt hátra a gyakorló mérkőzésből, amikor egy szerencsétlen ütközésnél elvesztette eszméletét a Nógrád vármegyei csapat kapusa.

Múlt szombaton Balatonfűzfőn játszotta le soros edzőmérkőzést a következő idényt a régiónk első osztályában megkezdő Bánk-Dalnoki Akadémia. A budapesti élvonalhoz friss feljutóként csatlakozó Szent István együttesével futott össze Tábori Ákos brigádja. A szünetig kettő egyes vezetésre tett szert a Nógrád vármegyei alakulat, majd jó darabig nem változott az állás a fordulás után. Mintegy negyedóra volt hátra a gyakorló meccsbő, amikor egy szerencsétlen ütközést követően elvesztette az eszméletét a bánkiak kapusa. A sajnálatos esemény miatt pedig idő előtt befejeződött az előkészületi találkozó. Fontos információ, hogy a hálóőr már sokkal jobban van.

Felkészülési mérkőzés:

Bánk-Dalnoki Akadémia-BEH-Szent István SE 2-1-es állásnál félbeszakadt a 75. percben

Balatonfűzfő.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Kiss O. – Török, Hajdu, Frey, Nemes-Kiss – Medveczki, Kovács, Kiss K., Haffner – Járvás, Haronisz. Csereként léptek pályára: Szabó I., Rieger, Szendrődi, Bodnár, Sándor M., Fogarasi, Farkas, Gyebnár. Vezetőedző: Tábori Ákos.

Gól: Hajdu, Haronisz

Tábori Ákos: – Elégedett voltam a csapat játékával, sok ziccert dolgoztunk ki, sajnos a befejezéseket elpuskáztuk. Sérülés miatt előbb lefújták a mérkőzést. Jó hír, hogy Pisti már jól van. Jövő héten edzésbe is áll. Sok sikert a Szent István csapatának!