2024.07.27.

Újabb budapesti ellenfelet múlt felül a Szendehely

A Nógrád vármegyei gárda a fővárosi első osztály mezőnyéhez nyáron csatlakozó Svábhegyet győzte le második gyakorló mérkőzésén.

Múlt szombaton újabb előkészületi találkozón vett részt a vármegyei élvonalban versenyző Szendehely. A budapesti első osztályhoz nyáron csatlakozó Svábhegy gárdáját fogadta Kovács Imre alakulata. A hazaiak már a szünetre is előnnyel a zsebükben vonulhattak, végül pedig egy gólokban gazdag edzőmérkőzésen, öt háromra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-XII. Ker. Svábhegy FC 5-3 (3-1)

Szendehely FC: Darázs (Mák) – Mester (Balogh), Németh D., Pápai, Balogh (Szrnka) – Maczkó, Magos, Matolcsi, Németh Á. – Kaszás, Németh Á. V. Vezetőedző: Kovács Imre.

Gól: Magos (2), Kaszás (2), Németh Á.

Kovács Imre: – Most sem tudtunk teljes kerettel kiállni, de legalább minden pályára lépő játékosom megfelelő terhelést kapott. Egy masszív, férfias és fegyelmezett játékot játszó ellenféllel találtuk szembe magunkat. A játékkal az első félidőben többnyire elégedett voltam, a másodikban inkább a hiányosságaink kerültek felszínre, bár akkor is voltak jó periódusaink. A hajrára mindkét csapat elkészült az erejével, szóval „a foglalkozás elérte célját”… Mi még bőven az összecsiszolódás időszakát éljük, ezért türelmesek vagyunk és dolgozunk tovább. „Hobónak” és csapatának sikeres szezont kívánok, a harmadik félidő tovább mélyítette a két csapat közti jó viszonyt.