2024.07.20.

Sikeres edzőmérkőzést vívott a Fülek ellen az SBTC

Behúzták negyedik téli edzőmeccsüket a szlovák harmadik ligás ellenfelüket felülmúló NB III-as salgótarjániak.

Szerdán negyedik téli előkészületi találkozóján fogadta az NB III-as SBTC a szlovák harmadik ligás Füleket. Érdekesség, hogy már az első félidőben kialakult az edzőmérkőzés végeredménye. A második felvonásban nem láthattak újabb gólt a nézők. Négy kettőre nyertek a házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Füleki TC 4-2 (4-2)

Salgótarján, Utánpótlás Központ, 80 néző. Vezette: Gecse Z. (Kiss D., Homoki G.)

Salgótarjáni BTC: Nyirati – Petrecsko, Sulyok, Csuka, Palkovics – Tarlósi P., Csáki, Tóth A., Nagy X., Benkő – Tarlósi M. Cserék: Kanyó, Klajban, Filkor M., Molnár M. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Füleki TC: Paris – Hronceic, Telek, Urbancok, Kojnok, Graham, Illés, Ádám N., Dedok, Cicev, Otar. Cserék: Zilik, Rubint, Fajd, Adamec. Vezetőedző: Vízteleki János.

Gól: Tarlósi P. (2), Tóth A., Tarlósi M., ill. Kojnok, Otar

Sebestyén Szilárd: Egy jó csapat ellen játszottunk. Azt gondolom, amit elterveztünk, az az esetek nyolcvan százalékában ült is. Eredményesek voltunk pontrúgásból, illetve szép gólokat szereztünk. Sajnos rengeteg a sérültünk, illetve a betegünk. Remélem, hogy minél előbb felépülnek. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. 

Vízteleki János: Elég tartalékosan érkeztünk. Kicsit el is fáradtunk. Nagy iramú mérkőzés volt. Nyíltan játszott mindkét csapat. Azt mondom, mi rúgtunk négy gólt a saját kapunkba, hármat biztos… Voltak helyzeteink, lehetett volna ez döntetlen is, de úgy gondolom, a felkészülés ezen szakaszában nem az eredmény számít. Mozogtunk egyet, játszottunk egy jó iramú meccset. Megyünk tovább. Készülünk. Nekünk három-négy hét múlva kell majd készen lennünk a bajnokság kezdetére. Gratulálok az SBTC-nek a győzelemhez!