2024.07.27.

Vármegyei másodosztályú ellenfelet győzött le a BSE U17

Vereséggel zárult a Tar ez évi első fellépése.

Múlt hétvégén gyakorló mérkőzésen fogadta BSE Palóc Farkasok U17-es együttese a vármegyei második vonalban szereplő Tart. Az edzőmeccs végén a hazai fiatalok örülhettek felnőtt ellenfelükkel szemben.

Felkészülési mérkőzés:

BSE Palóc Farkasok UP SE U17-Tari SZE 6-2

BSE Palóc Farkasok UP SE U17: Menyhárt – Táborszki, Jusztin, Farkas, Székely – Sinkó, Vincze, Helmrich, Reményi – Szabó M., Kiss K. (Juhász). Edző: Bérczi József.

Tari SZE: Balázs P. – Nagy Z., Odler, Gortva, Molnár – Árminiczki, Nagy I., Sisák, Kelemen – Nyerges, Nagy G. Edző: Percze Ferenc.

Gól: Kiss K. (3), Sinkó, Szabó M., Reményi, ill. Nyerges, Nagy I.

Bérczi József: – A felkészülésünk második edzőmérkőzését játszottuk a Tar felnőtt csapata ellen. A sportszerű vendégek ellen időnként elég jól játszottunk. A kínálkozó lehetőségeket ma sikerült értékesíteni, ezért meglepően simán nyertük a találkozót. A két hét múlva kezdődő bajnoki rajtig még egy mérkőzés játszunk, a Galgagyörk U17-es csapata ellen, aztán kezdődhet a tavaszi meccsek sorozata.

Percze Ferenc:Idén ez volt az első felkészülési mérkőzésünk, mely meg is látszott a csapat teljesítményén. A fiúk a téli állomból még nem igazán ébredtek fel, megkopott a gyorsaságuk, valamint a passzaink és a befejezéseink sem úgy jöttek össze, mint ahogy azt szerettük volna. A téli pihenő utáni első mérkőzésünktől nem is vártam túl sokat, most az új igazolások beépítése és a bajnokság kezdetére való felpörgés az első számú feladatunk. Remélem, mindkettő összejön a bajnokság nyitányára. Hatalmas köszönet a Palóc Farkasok vezetőségének és fifistáinak a nagyon szimpatikus fogadtatásért és a nagyon sportszerű játékért! Sikeres felkészülést és bajnokságot kívánok számukra!