2024.06.13.

Igazolta az osztálykülönbséget a Vizslás

A szünet után dőlt el az SVSE sorsa a két csapat edzőmérkőzésén.

Múlt vasárnap Salgótarjánban futott össze gyakorló meccsen a vármegyei másodosztály küzdelmeit vezető Vizslás az egy vonallal lejjebbi keleti-csoportban őszi első helyezett SVSE. Az edzőjüket nélkülöző vizslásiak a fordulás után tudták végleg eldönteni a hangoló mérkőzést és végül hét kettőre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Vizslási SE-Somos VSE 7-2 (2-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep.

Vizslási SE: Kárász – Oláh F., Miklós M., Sólyom, Oláh Z. (Körmöczi) – Tóth M., Bata Gábor (Nánási) – Novák (Varga), Bozó, Palkovics (Zsákai) – Kovács E. (Szakos). Megbízott játékos-edző: Miklós Martin.

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó, Lakatos, Somoskői, Kerényi – Kotroczó, Ajtai – Láposi, Móricz Á. (Határ), Vanó – Znamecz. Edző: Oláh Teofil.

Gól: Kovács E. (3), Varga (2), Bata Gábor, Oláh F., ill. Znamecz, Határ

Miklós Martin: – A játékunk még akadozott, sokszor voltunk pontatlanok, de még a felkészülés elején tartunk, szóval bízunk benne, hogy lesz ez még jobb is. A Somosnak köszönjük az edzőmeccset és jó felkészülést kívánunk nekik!

Oláh Teofil:Első felkészülési mérkőzésünk volt, egy jó csapat ellen, akik előrébb tartanak, mint mi. Az első félidő rendben volt, a másodikban már elfogytunk erőben és létszámban is. Ez az eredményben is megmutatkozott. Sok sikert kívánok a bajnokságban a „Bujti-társaságnak”!