2024.06.24.

Több vármegyei harmadosztályú csapat is edzőmeccset játszott

A Felsőpetény, a Romhány és a Bernece győzött, a Kétbodony és a Borsosberény kikapott.

Több vármegyei harmadosztályú gárda is ilyen-olyan gyakorló mérkőzésen vett részt a mögöttünk hagyott hétvégén. A Felsőpetény és a Romhány más régió együttesét múlta felül. A Kétbodony kikapott, míg a Bernecebaráti-Kemence csoport ellenfelet fektetett két vállra. Nézzük meg a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Penci SE-Felsőpetény SE 0-5 (0-2)

Felsőpetény SE: Piszár – Tóth P., Misják, Belovai, Fekete – Burai, Rendi, Hegedűs, Sógor – Nagy Cs., Garai G. Cserék: Benyusovics, Barnoki, Tóth Z., Garai M., Varga, Csillag, Parádi, Gyuri. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Gól: Garai G. (2), Nagy Cs. (2), Garai M.

Laczkovszki Zsolt:Lejátszottuk első edzőmérkőzésünket. Nagyon szimpatikus csapat volt az ellenfél, sportszerű játékkal. Szerencsére sokan voltunk jelen a csapatból. A meccs elején érezhető volt még a téli álom, sok helyzetet kihagytunk, de a második félidőre sikerült felébrednünk, és gólokat szereznünk, felépített, szép támadásokból.

Romhány KSE-Annavölgyi Bányász SE 6-5 (5-1)

Romhány KSE: Nagy M. – Majer, Péter Cs., Seres Á., Marsicki B. – Takács, Dudás, Bencsik, Tabics – Varga Gy., Szunter. Cserék: Petényi, Paróczi, Mudroncsik, Berta. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Gól: Varga Gy. (3), Szunter, Takács, Bencsik

Bencsik Emil:Az első tíz perc után jó volt a teljesítményünk, kezdett jobban összeszokni a csapat. Tudtunk rúgni öt gólt, ami egy félidő alatt nem rossz. A második félidőben becseréltem az összes játékosomat, ott kicsit már nem vették komolyan, így fel tudott jönni az ellenfél. Szoros lett a vége, de elérte a célját a meccs. Gyakoroltak és szokták a nagy pályát a játékosok. Kell még idő, hogy mindenki formába lendüljön.

Márianosztra SE-Kétbodony SE 5-2 (2-2)

Kétbodony SE: Rados – Nagy J., Kertész, Nagy B., Berta – Tóth J., Ódor, Marosi, Valusz – Molnár J., János D. Cserék: Molnár I., Makkai. Edző: Bartyik Róbert.

Gól: Tóth J., Valusz

Bartyik Róbert:Köszönöm azoknak, akik kisegítettek minket, hogy egyáltalán ki tudjunk állni, remélem, ezek után komolyabban vesszük a felkészülést. Ez most így értékelhetetlen számomra, de fociztunk egyet, kifáradtunk, ennyi.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Borsosberény SE 4-0 (1-0)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Szabadkai – Tóth M., Vig, Nagy Sz., Tóth K. – Busai, Gilyen, Dombi, Pál L., Gáspár E. – Ujvári. Cserék: Varga, Forgács L., Forgács Z., Sági. Edző: Németh Krisztián.

Borsosberény SE: Lakatos Gy. – id. Oláh J., Varga A., Dinnyés, ifj. Oláh J. – Virág D., Oláh P., Oláh Sz., Tóth Á. – Bulejka, Mestra. Cserék: Lakatos I., Suhaj. Játékos-edző: Dinnyés Csaba.

Gól: Pál L. (2), Gáspár E., Varga M.

Németh Krisztián:Kellemesen csalódtam a csapatban. Bár még volt négy-öt hiányzónk, akik régi-újak és visszatérnek, de látszik a csapaton az egység, ahogy az is, jó úton haladunk és akarunk valamit. Az első félidőben nagyszerűen játszottunk. Járattuk a labdát és szép akciógólokat rúgtunk. A második félidőben már az egyénieskedésre ment át a hangsúly. Azt a részt minősíthetetlennek mondanám, nem erről szól a futball, hanem arról, hogy alárendelem magam a csapatnak. Kicsit szétestünk fejben, de ezt megbeszéltük és próbálunk rajta javítani. Köszönöm a vendégeknek a sportszerű hozzáállást, és hogy ilyen rugalmasak voltak! A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket.

Dinnyés Csaba:Kicsi létszámmal érkeztünk, többen sérülten játszottak. Vannak új emberek, akik most játszottak velünk először. Van még hová fejlődni! Ebben most ennyi volt! Gratulálok Németh Krisztiánéknak, ügyes csapata van! Köszönjük a mérkőzés utáni pizzát!