2024.04.18.

Maximálisan kihasználta az emberelőnyt a Zagyvaróna

Tíz gólig jutottak a vendégek Felsőtoldon.

Vasárnap Felsőtoldon járt a Zagyvaróna a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenharmadik körében. Bár egy alsóházi csörtének vágtak neki a gárdák, hamar kiderült, hogy esélyesként lépnek pályára a vendégek, mivel a házigazdák csak tíz emberrel álltak ki. Gyorsan igazoltak is a létszámelőnyt a nyitónegyedórában kétszer eredményes látogatók. Ezután egy darabig gólcsendet tapasztalhattunk, a második etapban viszont fokozatosan egyre nagyobb fölénybe kerültek a látogatók, akik végül kiütéses, tíz nullás sikert arattak ezer sebből vérző ellenfelükkel szemben.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Zagyvarónai SE 0-10 (0-2)

Vezette: Szeles P. (Reviczki J.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Földi – Buda, Molnár M., Mosó, Németh – Váradi, Horváth M., Tőzsér, Danyi – Borbély F. Játékos-edző: Nyirjei András.

Zagyvarónai SE: Vanó – Végi, Berzák, Eczet, Horváth O. – Péli, Kakucsi, Oláh G., Oláh K. – Balogh G., Puporka (Gáspár, 71.). Játékos-edző: Oláh Géza.

Sárga lap: Váradi, Danyi, ill. Végi, Horváth O.

Gól: Kakucsi (4., 53.), Balogh G. (14.), Péli (49.), Horváth O. (58.), Puporka (64., 65., 70.), Oláh G. (84., 86.)

Jók: senki, ill. Horváth O., Vanó, Oláh K., Kakucsi

Nyirjei András: – Nem valami kellemes napokat élünk most át, sajnos csak tíz fővel tudtuk vállalni a meccset, így ez teljesen értékelhetetlen. Szűk egy órát tartottuk magunkat, aztán kijött a különbség. Köszönöm azoknak, akik ma időt szántak rá, eljöttek, és hajtottak, amíg maradt erő. Nagy kár, hogy az eltiltott játékosokon kívül is sokan hiányoztak. Így teljesen eltorzult az őszi szezonunk. Amikor már kezdtünk egyenesbe jönni, akkor egy csapásra megváltozott minden. Egy meccs még van, kérdés, hogy van-e ennek ilyen formában értelme… El kell gondolkodni! Bízom benne, hogy tavasszal erősebben térünk vissza! Gratulálok a Zagyvaróna csapatának, megérdemelten nyertek ma!

Oláh Géza: – Számunkra nagy dolog, hogy újra tudunk nyerni. Az extra, hogy ilyen arányban, annak ellenére, hogy kapusunk sem volt és létszámunk is minimálisra sikerült. Nem játszottunk jól és rengeteg rossz döntést hoztunk. Nem igazán tudjuk, hogy kell focizni, ha végig mi dominálunk. Fiatal és rutintalan csapat vagyunk még, minden helyzet új nekünk csapatszinten. Mindenből igyekszünk tanulni, és ahogy a vereségekből tanulunk valamit, úgy a győzelmekből is. Van még két nagyon fontos mérkőzésünk, bízunk benne, hogy az utóbbi két meccsünktől jobb teljesítményt tudunk nyújtani, mert ez nem lesz elég, ha eredményt akarunk elérni. Örülünk a két győzelmünknek és boldogok vagyunk, de a földön járunk, tudjuk, hogy hol a helyünk, és azt is, hogy hol akarunk lenni, mit akarunk elérni. A hazai csapatnak azt kívánjuk, tartsanak ki és térjenek vissza a helyes útra!

A bajnokság aktuális állása: