2024.05.29.

Nehézség nélkül nyert a Nógrádsipek

Kilenc gólt kapva maradt alul az Ipolyszög.

Vasárnap Ipolyszögön volt jelenése a Nógrádsipeknek a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának tizenharmadik körében. Hamar bizonyították esélyes mivoltukat a gyorsan betaláló vendégek, majd mentek tovább és még három alkalommal beköszöntek a szünetig. A fordulás után már csak az volt kérdéses, végül mennyivel nyernek a nagy fölényben futballozó látogatók. Kilenc gólig meg sem állt id. Kelecsényi Gábor nehézség nélkül győzedelmeskedő társulata.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 13. forduló:

Ipolyszögi SE-Nógrádsipek SE 0-9 (0-4)

Vezette: Boda V. (Pásztor B. J.)

Ipolyszögi SE: Balla – Selymes, Keresztes, Tóth Á., Mestra – Bóna, Mátyás K., Papp, Szemesi – Bogdán, Gyurcsán. Játékos-edző: Papp Ádám.

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Mócsány B., Farkas – Percze – Csernák, ifj. Kelecsényi (id. Kelecsényi, 72.) – Veréb (Árva, 46.), Mócsány G., Kovács B. (Végh F., 46.). Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Gól: Farkas (3.), Veréb (15.), Kovács B. (22.), ifj. Kelecsényi (42., 71.), Gyurcsán (56., öngól), Árva (69.), Pityi (82.), Mócsány G. (85.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Papp Ádám: – Sajnos a csapat teljesen elfogyott az őszi szezon végére, létszámban és motivációban egyaránt. Az utóbbi időben az is csoda, hogy tizenegyen ki tudunk állni a mérkőzésekre. Lassan már ott tartunk, hogy a húsz fölötti igazolás ellenére az utcáról kell szólni valakinek, hogy jöjjön el focizni, mert kevesen vagyunk… Ami a szezonkezdethez képest elég bosszantó, és egyben szomorú. Tavaszra mindenképp szükségünk lesz új igazolásokra, különben felesleges elindulni a szezon második felében…

id. Kelecsényi Gábor: – Sportszerű meccsen, magabiztosan futballozva gyűjtöttük be idegenben a győzelmet. A hazaiaknak kitartást és sikereket kívánok!

A bajnokság aktuális állása: