2024.05.26.

Tizenöt gólt szedett be a Legénd.

Vasárnap a Legéndet fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának tizenharmadik körében. Nem sokat teketóriáztak a toronymagas favoritnak számító hazaiak, akik pár perc alatt beköszöntek. A szünetig még öt góllal rukkoltak elő a házigazdák, akik hamar eldöntötték az érdemi kérdéseket. A második félidőre egy kérdés maradt, hogy mennyi lesz a macska-egér játék vége. Tizenöt találatig meg sem álltak a nőtincsiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 13. forduló:

Nőtincs SE-Legéndi SE 15-0 (6-0)

Vezette: Varga F. (Horváth B., Urbán V. P.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó, Busai, Hugyecz, Fuchs P. – Nógrádi, Petrik (Gyuricza G., 46.), Horváth (Rapavi, 70.) – Maglódi (Fodor, 46.), Szunter (Gyuricza M., 62.), Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Legéndi SE: Miklián – Márkus, Néma, Nagy D., Laczkó – Soós, Mátyás Zs., Holló, Ollé – Ságodi, Oláh M. Megbízott játékos-edző: Márkus Márk.

Gól: Mikulinszki (6., 64., 77.), Nógrádi (13., 37., 86.), Szunter (22., 31., 39., 42., 60.), Fodor (58., 61., 80.), Rapavi (87.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Matyóka Ferenc: – Az első perctől kezdve uraltuk a mérkőzést. Gólokban gazdag győzelemmel búcsúztunk el hazai pályánktól erre az őszre. Igazából az egész csapat megtette a magáét, a cserék jól szálltak be a meccsbe, gólokat szereztek. A játékvezetésben nem volt hiba. Meg kell említenem, hogy a vendégek sportszerűen tették a dolgukat, és a nagyarányú különbség ellenére is hajtottak az utolsó percig, csak nem sikerültek nekik a befejezések. 

Márkus Márk: – Úgy vágtunk neki ennek a mérkőzésnek, hogy tudtuk, a tisztes helytállás lenne a cél. A védelemből több játékos hiányzott, volt, aki a meccsen játszott először idén. Készülünk az utolsó fordulóra, ami nem lesz könnyű a jó formában lévő ‘dengelegiek ellen. Tavasszal folytatni szeretnék, remélhetőleg szebb eredményekkel. További sok sikert a nőtincsi csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: