2024.04.22.

A Keszeg ikszelt, másik vármegyei hármas csapat kikapott

A Patak, a Felsőpetény és a Bercel is vereséggel zárta legutóbbi edzőmérkőzését.

Régiónk harmadosztályának négy tagja is ilyen-olyan gyakorló meccsen vett részt az előző hétvégén. A Keszeg egy U19-es ellenféllel remizett, a Patak kikapott szlovák hatodik ligás ellenfelénél, míg a Bercel és a Felsőpetény a Pest vármegyei negyedik vonalban szereplő gárdákkal szemben maradt alul. Nézzük meg a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Vácrátót KSE U19-Keszegi SE 3-3

Keszegi SE: Rojkovics – Bíró, Durucz, Miklián, Salánki – Bujtár, Ollé, Varga, Belencsák – Marozsán, Muszta. Cserék: Burai, Mezei, Petuker, Turcsán, Gömöri, Urbán. Edző: Cseri Kornél.

Gól: Burai, Varga, Muszta

Cseri Kornél: – Hosszú idő után újra a pályán találkozhattunk egymással, kiegészülve az új igazolásainkkal. A mérkőzés kiválóan szolgálta, hogy megébredjünk téli álmunkból, fiatal, hajtós ellenfelünk rákényszerített minket, hogy kellő intenzitással vegyük fel a ritmust. Már ezen az egy meccsen sok tapasztalatot gyűjtöttünk, hogy mik lehetnének az erősségeink vagy hol lehetne többet tennünk, de a legfontosabb most az volt, hogy mozogjunk egy jót!

OFK Óvár-Patak FC 5-0

Patak FC: Pincze – Horváth, Csókási, Mócsány, Fábián – Oravecz, Várhegyi, Paulicsek, Németh – Huttyán, Takács. Edző: Bella Sándor.

Bella Sándor: – Első felkészülési mérkőzésünk volt, egy baráti felkérésnek tettünk eleget. Házigazdánk két osztállyal magasabb játékerőt képvisel, nem mellesleg kondiban is fölénk nőttek. A héten három játékosom is meg betegedett, így a többi hiányzót is számolva, éppen, hogy tizenegyen meg voltunk. Kezdésnek jó volt, jó hangulatban mozogtunk egy kicsit. További jó felkészülést kívánok a hazai csapatnak és köszönjük a szívélyes vendéglátást!

Bercel KSK-Galgagyörki SE 2-7

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont.

Bercel KSK: Kovács R. – Bartos, Szilfai, Szklevan, Berta – Dávid L., Makkai, János D., Bagyal – Turi, Terman R. Cserék: Oláh M., Takács, Nyúl, Terman E. Játékos-edző: Berta János.

Gól: Dávid L., öngól

Berta János: – Sok szempontból tanulságos mérkőzést játszottunk! Volt pár hiányzónk sajnos, így nem tudtunk kiállni teljes kerettel. Volt jó pár momentum a meccsen, amiből két helyzetet ki tudtunk használni. Nem csüggedünk, hiszen csak egy edzőmeccs volt, megyünk tovább és a bajnokságra koncentrálunk!

Márainosztrai SE-Felsőpetény SE 4-3

Felsőpetény SE: Burai – Hegedűs, Belovai, Fekete M., Tóth Z. – Busai, Sógor, Garai G., Parádi – Garai M., Barnoki. Cserék: Benyusovics, Prekopa, Piszár, Feketa A. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Gól: Hegedűs, Garai M., Garai G.

Laczkovszki Zsolt: – Izgalmas, küzdelmes mérkőzést játszottunk a ‘Nosztra ellen. Igaz, a pályájuk elég kacifántos volt. Az első félidőben új formációt próbáltunk ki, ami nem igazán feküdt nekünk, mert három gólt kaptunk harminc perc alatt. A második félidőben visszarendeztük a a formációt, meg is változott a játékunk és vissza is jöttünk a meccsbe, Hegedűs és a Garai-testvérek révén. Sok helyzet kimaradt mindkét oldalon, de végül az ellenfélnek sikerült megszereznie a győztes találatot. Burai Bence remekül helytállt a kapuban, bravúros védéseket mutatott be, így elnyerte a második számú kapus posztot a csapatban. Fekete Martin és Hegedűs Noel nagyot játszottak szintén. Vannak hibáink, amiken dolgoznunk és fejlődnünk kell még, de úgy érzem, hogy jobb lesz a csapat, mint az őszi fordulóban. Köszönjük ‘Nosztrának a lehetőséget és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságukban!