2024.04.22.

Győztes edzőmeccsen van túl az Egyházasdengeleg

Felsőtoldon nyertek a vendégek.

Vasárnap gyakorló mérkőzésen nézett farkasszemet vármegyénk harmadosztályának két képviselője. A keleti-csoportban érdekelt Felsőtold a dél-nyugati-régióban versenyző Egyházasdengeleget fogadta. Az edzőmeccsen már a szünetre is előnnyel mehettek a látogatók, akik kettő nullás sikert értek el a lefújáskor.

Felkészülési mérkőzés:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Egyházasdengeleg FE 0-2 (0-1)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Imre Cs., Molnár Á., Balázs S., Molnár M. – Tóth Gy., Nyirjei, Hucskó, Tőzsér – Danyi, Balázs B. Cserék: Mosó, Oláh A., Horváth M., Darnyik, Németh V., Németh K., Harján, Bene, Buda. Játékos-edző: Nyirjei András.

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Hajdú A., Báthy, Pete – Czindrity, Szarvas, Szűcs, Bacskai, Liptai – Fűrész, Hajdú N. Cserék: Pusztai J., Hajdú J. Edző: Berkes Balázs.

Gól: Bacskai, Hajdú N.

Nyirjei András: – Köszönjük az Egyházasdengelegnek az edzőmeccset, mindenképp jó volt, hogy a csapat együtt volt. A keret nagy része rendelkezésre állt a mai napon. Az eredmény most másodlagos, két elkerülhető gólt kaptunk, az első félidőben jól ment a játék, viszont kimaradtak a helyzetek. A második félidőben sokat változtattuk a posztokat, igyekeztünk mindenkinek játéklehetőséget adni. Gólszerzési lehetőség volt bőven, ellenfelünk jobbára kontrákra épített. Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, még két edzőmeccset tervezünk, reméljük, a tavaszi rajtra jobban összecsiszolódik a csapat.

Berkes Balázs: – A téli szünet után ez volt a csapat első felkészülési mérkőzése. Sportszerű, jó hangulatú meccset játszottunk a Felsőtold csapatával. A látottakkal elégedettek lehetünk, jól mozogtak a játékosok, és az eredménnyel sem lehet semmi problémánk. Bízunk a jó folytatásban.