2024.05.26.

Megharcolt a pontokért az Érsekvadkert II

Nem adta olcsón a bőrét a Nógrádsipek.

Vasárnap a Nógrádsipeket fogadta az Érsekvadkert tartalék együttese a vármegyei harmadik vonal Észak-Keleti-csoportjának hetedik fordulójában. Bár előzetesen esélyesebbnek tűntek a házigazdák, felvette a kesztyűt és abszolút méltó riválisnak bizonyult a másik oldal. A meccs elején meg is szerezték a vezetést a vendégek, a szünetig pedig nem is érkezett válasz. A második etapra megrázták magukat a hazaiak, rögtön jött az egyenlítés, majd a találkozó kétharmadánál már náluk volt az előny. A játékrész derekán tovább nőtt a különbség, de nem adták fel a látogatók és faragtak hátrányukból. Az utolsó pillanatokig maradtak izgalmak, de már nem változott az állás, ha nehezen is, de három kettőre nyertek a ‘vadkertiek. Emelt fővel maradtak alul a kis híján pontot szerző ‘sipekiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 7. forduló:

Érsekvadkert SE II-Nógrádsipek SE 3-2 (0-1)

Vezette: Ordasi I. P. (Szemesi Zs., Bangó R.)

Érsekvadkert SE II: Gubik – Csejk (Hustyava, 46.), Majer (Szabó Levente, 57.), Farkas, Tálas – Medvik (Beluczki, 69.), Szabó László, Sipos – Varga S. (Őszi, 76.), Kovács R., Terenyei. Edző: Bernhardt László.

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Mócsány B., Farkas – Percze (Boros, 69.), ifj. Kelecsényi, Csernák -Kovács B., Mócsány G. (Árva, 69.), Veréb (Deák L., 81.). Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Majer, ill. Strehó

Gól: Varga S. (47.), Szabó Levente (59.), Szabó László (68.), ill. Percze (9.), Csernák (75.)

Jók: Terenyei, ill. az egész csapat

Bernhardt László: – Nagyon kemény mérkőzés volt. Az első félidőben nagyon rosszul, gyengén játszottunk. Meg is volt az eredménye. Ellenfelünk vezetett egy nullra. Szünetben kicsit helyre kellett tenni a fejeket, hogy mégis miért vagyunk itt. Aztán fordítottunk, elmentünk három egyre, de tudtak szépíteni a vendégek. Nagyon nehéz meccset húztunk be, de ezt saját magunknak tettük azzá! Sok sikert kívánok a ‘Sipeknek a továbbiakban!

id. Kelecsényi Gábor: – Nagy iramú, sportszerű mérkőzésen, mindkét csapat több helyzetet alakított ki, amiből a hazaiak eggyel több gólt rúgtak. Jól játszottunk, gratulálok a csapatomnak, a hazaiaknak sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: