2024.04.13.

Megint nem hibázott a Nőtincs

A Bercelt is legyőzte a bajnoksága első negyedét hibátlan mérleggel záró éllovas.

Vasárnap a Bercelt fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának hetedik körében. Egy darabig állták a sarat a vendégek, hiába tettek meg azonban mindent, nem sokkal a szünet előtt kapituláltak. A második etap elején hamar nőtt a különbség. Ezt követően sem adták fel a látogatók, de szépíteni nem tudtak. A hajrához érve a duplázó Nógrádi zárta le végleg a csörtét. Végül három nullra nyertek a hazaiak. Hibátlan mutatóval zárta a bajnokság első negyedét Matyóka Ferenc brigádja.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 7. forduló:

Nőtincs SE-Bercel KSK 3-0 (1-0)

Vezette: Trubin B. (Nagy F. Zs., Ferencz P.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó, Kiss D. (Bucsek, 46.), Krausz, Petrik (Fuchs P., 60.) – Ivanics, Nógrádi (Gyuricza T., 87.),  Busai – Maglódi (Horváth I., 60.), Szunter, Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Bercel KSK: ifj. Kovács R. – Jekkel, Jakus, János D., Dávid L. (Nyúl, 67.) – Szilfai, Makkai (Molnár, 78.), Simon (Berta,. 46.), Szkleván – Szebeni, Bagyal. Játékos-edző: Berta János.

Sárga lap: Mikulinszi, Szunter, ill. Szebeni

Gól: Szunter (40.), Nógrádi (53., 86.)

Jók: Nógrádi (a mezőny legjobbja), Kovács K., Krausz, ill. ifj. Kovács R. (a csapat legjobbja), az egész csapat

Matyóka Ferenc: – Meglepően sportszerű csapattal találkoztunk hétvégén. Korrekt játékvezetés volt. Jónak mondható mérkőzést játszottunk a Bercellel. A kapusuk megnehezítette a dolgunkat, mert nagyon jól védett. Azért sikerült előnyhöz jutni az első félidőben. A szünetben végrehajtott cserék pluszt tettek a játékunkhoz, ezáltal sikerült növelni az előnyünket. Külön szeretnék gratulálni a kapusunknak, mivel ezt a mérkőzést lehozta kapott gól nélkül! Összességében megérdemeltük a győzelmet, így hibátlanul lehoztuk a bajnokság első negyedét. 

Berta János: – Igazán élvezetes mérkőzés volt. Bár a végeredmény egyértelműen a házigazdák javára mutat, maradéktalanul büszke vagyok a csapatomra. A klasszikusan csatárposzton játszó játékosaink hiánya megmutatkozott, de ennek ellenére jó pár helyzetet ki tudtunk alakítani, amit sajnos gólra nem tudtunk váltani. Mindenkiben láttam az akaratot, és azt, hogy jó úton haladunk a fejlődésben. A Nőtincs méltán veretlen, egy jól összeszokott csapat, csak gratulálni tudok nekik és további sok sikert kívánok! Hétvégén Egyházasdengelegre utazunk, remélem, egy jó játékkal elhozzuk a három pontot!

A bajnokság aktuális állása: