2024.04.18.

Alsóházi csörtét húzott be a Feláldozhatók

Pont nélkül maradt a peches Felsőtold.

Vasárnap Felsőtoldon volt jelenése a Feláldozhatóknak a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának hetedik fordulójában. A hazaiak léptek fel támadóbb szellemben, el is jutottak helyzetekig, de rendre kihagyták azokat. Aztán a szünethez közeledve Gergely révén váratlanul előnybe kerültek a látogatók. A második felvonásban is mindent megtettek a gólszerzés érdekében a házigazdák, mindhiába, a remekelő Berki Alex eszén nem tudtak túljárni. Az utolsó percekben aztán a duplázó Jónás Szebasztián zárta le végérvényesen a mérkőzést. Három nullra nyertek a karancsságiak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 7. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 0-3 (0-1)

Vezette: Gecse Z. (Pálinkás S.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Sáfi, Balázs S. (Oláh A., 88.), Tőzsér, Imre Cs. – Molnár M., Hucskó, Nyirjei, Molnár Á. – Váradi, Nagy I. (Ambrus, 62.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Gergely, Csonka Attila, Csonka Achilles (Jónás K., 46.), Botos R. (Csonka K., 64.) – Jónás Sz., Csonka D., Csonka R., Makó J. – Berki B., Brumár. Edző: Oláh Norbert.

Sárga lap: Molnár M., ill. Gergely

Gól: Gergely (34.), Jónás Sz. (87., 89.)

Jók: Hucskó, Tőzsér, ill. Berki A. (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Nyirjei András: – Ha csak egy szóval kellene jellemezni a mai meccset: hihetetlen! Aki csak az eredményt látta, gondolhatja: hát, igen, sima vendégsiker, aligha lepődik meg. De aki ott volt és látta a mérkőzést, nem hitt a szemének, mennyi és mekkora helyzeteket hagytunk ki. Már húsz perc elteltével négy vagy öt góllal kellett volna vezetnünk, helyette viszont a vendégek szereztek gólt, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Igazán nem tört meg a bekapott találat, továbbra is jól játszottunk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Sajnos néhány esetben a játékvezetői ítéletek borzolták a kedélyeket, volt egy erősen véleményes meg nem adott gólunk. A második félidőben folyamatosan támadtunk, szinte hihetetlen volt, de továbbra sem jött a gól, egyre másra jöttek a kapufák, a kapusba rúgott ziccerek. Egyre idegesebbek lettünk, semmi sem sikerült. A végén pedig nagyon kinyíltunk és kontrákból megpecsételődött a sorsunk. Gratulálok a Karancsságnak! Nagyon elkeseredett volt mindenki, nagyon bízom benne, hogy ezt még visszaadja nekünk a sors, legközelebb több szerencsénk lesz. Sajnos ma be voltunk oltva gól ellen, a focit pedig gólra játsszák!

Oláh Norbert: – Egy nagyon szimpatikus csapat ellen sikerült megszereznünk a második győzelmünket, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a Felsőtold rengeteg ziccert puskázott el. Mindentől függetlenül nagyon jól teljesítettünk, még ezzel a hiányos kerettel is, bízom benne, hogy a Cered ellen is ugyanezzel az elánnal fogunk majd küzdeni. Köszönjük a sportszerű játékot a ‘Told csapatának, mi pedig toljuk a szekeret tovább!

A bajnokság aktuális állása: