2024.05.22.

Hajrágólokkal húzta be a rangadót az Érsekvadkert II

Feszült zárás után maradt alul a Patak.

Vasárnap a Patakot fogadta az Érsekvadkert tartalékcsapata a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának tizenegyedik fordulójában. Gyors góllal kezdtek a hazaiak, de ez nem szegte a látogatók kedvét, akik előbb egalizáltak, majd gyorsan fordítottak is. Kisvártatva megint iksz volt a csörte, aztán az első etap felénél a triplázó Varga révén újra a házigazdák kerültek lépésfórba. Természetesen nem adták fel a vendégek, igyekeztek becsülettel, a második felvonás elején jött is a válasz. Már-már úgy nézett ki, döntetlennel zárul az ütközet, amikor az utolsó percekben még kétszer be tudtak találni a ‘vadkertiek, akik így viharos befejezést követően, öt háromra nyertek. A patakiak a vereség mellett két piros lap miatt is bosszankodhattak.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 11. forduló:

Érsekvadkert SE II-Patak FC 5-3 (2-2)

Vezette: Trubin B. (Dobsonyi L., Zsélyi Cs.)

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Hustyava, Majer, Tálas, Csiki (Szabó Levente, 80.) – Medvik, Szabó László (Őszi, 91.), Mácsik, Sipos – Varga S., Kovács R. (Beluczki, 83.). Edző: Bernhardt László.

Patak FC: Oláh R. – Kürtössy, Váró, Mócsány (Tóth A., 51.), Horváth B. – Oravecz, Németh, Bogdány, Fábián – Forgács, Takács (Pincze, 91.). Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Szabó Levente, Sipos, ill. Mócsány, Tóth A., Takács

Piros lap: Bogdány (90.), Oláh R. (91., mindketten Patak FC)

Gól: Varga S. (9., 18., 26.), Mácsik (88.), Szabó Levente (90.), ill. Takács (11.), Bogdány (13.), Oravecz (54.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Bernhardt László: – Nagyon nehéz meccsre számítottunk, ahogy az előzetesben is mondtam. Nagyon jó csapat a Patak, a tavalyi bajnokkal játszottunk. Úgy gondolom, hogy rendesen felkészültünk belőlük. Többször vezetést szereztünk, de folyamatosan egyenlítettek. A második félidő hajrájában szerintem jobban játszottunk és föléjük kerekedtünk, így sikerült győznünk. Mindenképpen szerettünk volna nyerni, mert folyamatosan döntetleneket játszottunk ellenük, úgy, hogy többször nekünk állt a meccs, de küzdöttek egész végig és sikerült nekik egyenlíteni. Most a mi javunkra fordult a kocka és megérdemelt a sikerünk. További sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Bella Sándor: – A mai mérkőzésről nagyon nehéz indulatok nélkül beszélni. Azzal kezdődött az egész, hogy a meccs napján három alapemberem is visszamondta a találkozón való részvételt, egyéb okok miatt. Így borult az egész tervünk a mérkőzéssel kapcsolatban. Kevesen is voltunk és valahogy meg kellett oldanunk, mert nem szerettünk volna pont nélkül maradni. A csapat odatette magát, szerintem semmiképpen nem érdemeltünk vereséget. A két csapat nem tudta eldönteni a meccset, így a játékvezető érzésem szerint belenyúlt a végén. Ami akkor történt, mélységesen elítélem, ezt már az öltözőben elmondtam és megmagyaráztam a játékosaimnak. Viszont az sem elfogadható, hogy egy játékvezető ilyen szinten vezessen egy mérkőzést. Úgy gondolom, a csapatom mindent megtett a pontszerzésért, amiért nagyon büszke vagyok! A végén történt incidenst elítélem, nem való futballpályára, de a játékvezető ezt magának köszönheti, sajnos így alakult. Minket továbbra is sújt a sérüléshullám. Most is volt egy emberünk, akit emiatt le kellett cserélni. Van két kiállítottunk. Plusz a meglévő sérült mellett lett még három a meccs végéig. Úgyhogy a további fordulókban elég necces lesz számunkra a kiállás. A ‘Vadkertnek gratulálok! Szerintem nekünk még van nagyon sok hozzátennivalónk a játék további részéhez. Ma megtettünk mindent, sajnálom, hogy így alakult. Ez nem a mi szintünk, mi nem ezt szoktuk csinálni, tényleg nagyon sajnálom, és utólag szerintem már a játékosok is. Elnézést kérek mindenkitől! Próbáljuk csinálni tovább.

A bajnokság aktuális állása: