2024.05.29.

Javított az Érsekvadkert II

A Bernecebaráti-Kemencénél győzött a két fájó vereség után ismét örvendő csapat.

Múlt vasárnap a Bernecebaráti-Kemencénél volt jelenése az Érsekvadkert tartalék együttesének a vármegyei harmadosztály észak-nyugati-csoportjának tizenkilencedik körében. Nem adták könnyen a bőrüket a hazaiak, ettől függetlenül viszont az első felvonás derekán meglett az előny a vendégeknek. Ezt követően is mindent beleadtak a házigazdák, de a hajrához érve egy újabb góllal lezárták a meccset a végül kettő nullás sikert elkönyvelő látogatók. Két fájó vereség után örülhettek újra a ‘vadkertiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 19. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Érsekvadkert SE II 0-2 (0-1)

Vezette: Horváth S. (Szemesi Zs., Kovács M.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Tóth M., Vig (Nagy I., 74.), Nagy Sz. – Gáspár, Fabi (Bálint T., 74.), Dombi (Sági, 87.), Pál L., Varga M. (Szilágyi, 61.) – Busai (Szabadkai, 61.), Ujvári. Edző: Németh Krisztián.

Érsekvadkert SE II: Nagy R. – Farkas, Deme (Csejk, 15.), Őszi (Szekeres, 67.), Beluczki – Sipos, Mácsik, Gubik (Oláh F., 56.), Baló – Szabó Levente, Kovács R. Játékos-edző: Farkas Bálint.

Gól: Kovács R. (20.), Szabó Levente (71.)

Jók: Pál L., Tóth M., ill. az egész csapat

Németh Krisztián: Úgy gondolom, jól kezdtük a mérkőzést. Az első húsz percig nem is volt semmi gond, amikor sajnos egy hibából megkontráztak minket, és meglőtték a vezetőgóljukat. Utána kicsit szétestünk fejben. Elkezdtük, a „rúgd utána, fuss utána” futballt”. Szünetben kicsit sikerült a fejekben rendet tenni, de akkor jött a második félidőben is egy hasonló hiba, mint az elsőben. A ‘Vadkert könyörtelenül kihasználta. Mi kétszer szemben voltunk a kapussal, kétszer belerúgtuk… Egyszer pedig szerintem egy szabályos góltól fosztottak meg minket, mert az nem volt les. Mindegy, ez hozzátartozik. A pálya tartozéka a játékvezető, ő így ítélte meg, a partjelző segítségével. Nem tudunk vele, mit csinálni. Nem tett jót nekünk ez az egy hét szünet, de nem tudunk mit csinálni. Megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat. 

Farkas Bálint: Úgy utaztunk el erre a meccsre, hogy számolgatni kellett, hogy a sok sérült és eltiltott mellett hogyan tudunk kiállni. Nyögvenyelősen, de sikerült, és a jelenlévők maximálisan oda is tették magukat, az a fegyelmezettség és hajtani akarás látszott a srácokon, ami az elmúlt két meccsen sajnos rohadtul hiányzott. Mutatott játék, eredmény örömteli, de másodlagos, elsősorban ennek a hozzáállásnak örülök, ezt kell tovább vinni, amit itt nyújtottunk, és akkor nem lesz gond. A Bernece egyébként nagyon jól játszott, nekik további sok sikert, Őszi Ádámnak (akiért sajnos mentő jött, mert eltört a csuklója) nagyon gyors felépülést kívánunk!

A bajnokság aktuális állása: