2024.06.23.

Csúnyán helybenhagyta ellenfelét az Érsekvadkert II

Tizenegy gólt kapva öltött magára méretes zakót a Borsosberény.

Vasárnap a Borsosberényt fogadta az Érsekvadkert második számú együttese a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának nyolcadik körében. Hat perc alatt kétgólos előnyre tettek szert a toronymagas favoritként ringbe szálló hazaiak, majd ugyan szépítettek a látogatók, válasz gyanánt még négyszer beköszöntek a szünetig a nagy fölényben futballozó házigazdák. A fordulást követően kissé könnyelműre vették a figurát a ‘vadkertiek, de azért még így is előrukkoltak még öt találattal, így valódi mészárlást rendezve, tizenegy egyes sikert könyvelhettek el a lefújáskor.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 8. forduló:

Érsekvadkert SE II-Borsosberény SE 11-1 (6-1)

Vezette: Gecse Z. (Horváth B.)

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Beluczki (Kovácspál, 52.), Farkas, Tálas, Csiki – Szabó Levente (Oláh F., 82.), Mácsik (Gubik, 63.), Szabó László, Medvik – Kovács R., Varga S. Edző: Bernhardt László.

Borsosberény SE: Varga R. – id. Oláh J., Varga A., Kovács P., ifj. Oláh J. – Botos P., Virág D., Lakatos, Bulejka (Oláh P., 27.)(Suhaj, 58.) – Viczena (Sárközi, 55.), Miklósi. Játékos-edző: Viczena Csaba.

Gól: Kovács R. (4., 52.), Varga S. (6., 12., 56., 70., 83.), Szabó László (16., 29.), Szabó Levente (22.), Medvik (73.), ill. Virág D. (7.)

Jók: senki, ill. senki

Bernhardt László:  – Harminc percig pontosan azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Rúgtunk is hat gólt. Az első félidő vége felé viszont már megint elszórakoztuk a helyzeteinket. A második játékrészben még szerezhettünk volna további öt-hat találatot, ha nem keveset mondok, de megint csak szórakozás lett a játékból.  Nem azt tettük, amit kellett volna…

Viczena Csaba: – Gratulálunk az Érsekvadkertnek, az ilyen nagyarányú és megérdemelt győzelméhez! Nem tudom, a szövetségnek miért jó, hogy ilyen bombaerős csapatokhoz bedobnak egy-két koncot!? Nem látom átgondoltnak, de ez van. Sajnos a legalacsonyabb megyei osztályoknak ez nem válik előnyére, sőt!

A bajnokság aktuális állása: