2024.05.26.

Ismét örülhetett a Bercel

Egyházasdengelegen győzött Berta János alakulata.

Vasárnap Egyházasdengelegen járt a Bercel a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának nyolcadik fordulójában. Nagyon korán megszerezték a vezetést a vendégek, majd maradtak fölényben és az első félidő derekán újra beköszöntek. A szünet előtt két további góllal rukkoltak elő a látogatók, hamar eldöntve mindent. A második felvonásban jobbik arcukat vették elő a házigazdák, de csak az utolsó negyedórához érve tudtak szépíteni, másra nem volt erejük. Ugyan a fordulást követően már nem tudtak betalálni a berceliek, így is magabiztos, négy egyes sikerre tettek szert.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 8. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Bercel KSK 1-4 (0-4)

Vezette: Kis Zs. (Kis G. Zs.)

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Gyurik B., Hajdu A. (Kuszi, 70.), Bacskai, Pete (Gyurik P., 46.) – Bakonyi, Szarvas (Jessin, 70.), Szűcs (Jakus, 62.), Hajdu N. – Liptai (Czindrity, 46.), Fűrész (Mlinárcsek M., 46.). Edző: Berkes Balázs.

Bercel KSK: Nagy R. – Nyúl (Berta, 62.), Jakus, János D., Dávid L. – Kavas, Makkai, Bagyal, Szklevan (Molnár, 70.) – Kovács R., Jekkel (Szilfai, 57.). Játékos-edző: Berta János.

Gól: Mlinárcsek M. (76.), ill. Jekkel (4., 42.), János D. (22.), Dávid L. (38.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Berkes Balázs:  – Nagyon lassan, komótosan kezdtük a mérkőzést, ennek meglett a következménye. Egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek, melyet maximálisan ki is használt. A második félidőben mindent megpróbáltunk, de sajnos csak a szépítőgól jött össze.

Berta János: – Egy igazán élvezetes mérkőzés volt, nagyszerű játékkal, rengeteg passzal, sok helyzetet tudtunk kialakítani, amiből négy gólt tudtunk szerezni. Még csatáraink sajnos nem bevethetők, így az egyik kapusunk és a jobbhátvédünk vette át a támadóposztot, ahol remekül helytálltak! A góllövőlistánk is bővült, ami azt mutatja, hogy csapatként is egyre jobban működünk. Végre sikerült idegenben is győzni, bízunk benne, hogy következő meccseken hasonló játékkal győzni tudunk! A hazai csapatnak további sok sikert kívánok! Mi pedig készülünk a következő találkozóra. 

A bajnokság aktuális állása: