2024.07.25.

Véget ért a Cered rossz szériája

Négy vereség után a Feláldozhatókat múlta felül Horváth Jenő társulata.

Vasárnap a Feláldozhatókat fogadta a Cered a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának nyolcadik fordulójában. Gyors góllal indítottak a vendégek, de nem estek össze a házigazdák és az első etap felénél egalizáltak. Fej fej mellett fordultak a gárdák, majd a második felvonás elején már a hazaiak vezettek. Nem adták fel a látogatók, de igyekezetük ellenére nem tudtak válaszolni, sőt a hajrához érve még két gólt kaptak. Végül négy egyre nyertek a négy vereség után ismét örvendő cerediek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 8. forduló:

Cered VSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 4-1 (1-1)

Vezette: Bangó R. (Szűcs M. L., Reviczki J.)

Cered VSE: Simon L. – Pál M., Hajdu, Cseri, Bolla – Tősér A., Pap, Simon B., Simon Zs. – Radics P. (Horváth J., 70.), Kovács B. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Botos R., Csonka Achilles, Jónás K., Brumár – Berki K., Csonka R., Makó J., Csonka D. – Rusznyák (Csonka K., 70.), Berki B. Edző: Oláh Norbert.

Gól: Radics P. (27.), Kovács B. (53.), Simon Zs. (81.), Bolla (86.), ill. Makó J. (5.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Horváth Jenő:  – Sportszerű és jó iramú mérkőzésen vagyunk túl. Bár több hiányzónk volt most is, de a jelenlévők mindent beleadtak a játékba, és ennek köszönhetően sikerült itthon tartani a három pontot. Sok sikert kívánok Norbi barátomnak és csapatának, úgy gondolom, jó csapat állt össze náluk. Ami a mi helyzetünket illeti, remélem, sikerül visszatérnünk a tavalyi jó formánkhoz és a hátralévő mérkőzéseken további pontokat tudunk szerezni.

Oláh Norbert: – Nagyon szépen köszönjük a megtisztelő fogadtatást, már a mérkőzés előtt be volt készítve a csapatunknak a védőital az öltözőben. Jól kezdtük a mérkőzést, és a tizenötödik perc környékén meg is szereztük a vezetést egy távoli próbálkozásból. Ezt követően ismét elkapta a csapatot a „kazári” sokk! Kazáron ugyanez történt. Megszereztük a vezetést, majd kikaptunk. Nincs mese, mielőbb meg kell erősíteni a támadójátékunkat, mert ez így kevés lesz. Még annyit hozzá kell tennem, hogy egyik csapat részéről sem volt direkt szabálytalankodás vagy esetleg hangos szóváltás. Rendkívül korrekt játékvezetés mellett, megérdemelten tartotta otthon a három pontot a ceredi csapat. Jenőéknek gratulálok, mi pedig próbáljuk összeszedni magunkat.

A bajnokság aktuális állása: